O floare, o dovadă de iubire. Un buchet de flori, un amalgam de emoții – alege Anemone

Florile, la fel ca și cadourile, au darul de a aduce bucuria pe chip și fericirea în suflet. Pentru că nu trebuie să aștepți o ocazie specială pentru a aduce această fericire persoanei iubite, alege să o surprinzi oricând cu un buchet de flori sau chiar o plantă la ghiveci, pentru că ai un partener de încredere care te poate ajuta în acest sens, pe nume florăria Anemone.

Aici opțiunile sunt nelimitate în legătură cu combinațiile de flori și paleta de culori pentru care vrei să optezi. Fiind o florărie la care lucrează doar designeri florali, aceștia pot concretiza ideea ta în materie de aranjamente florale, astfel încât să oferi iubitei exact ceea ce crezi că i-ar plăcea.

Buchet sau aranjament?

În special bărbații se află într-o dilemă când vine vorba să aleagă între buchet sau aranjament. Un sfat pentru cei aflați în această dificultate ar fi că nu contează ce cumpărați, atâta timp cât îi faceți ziua mai bună. Indiferent de alegere, dacă apelați la www.anemone.ro puteți fii sigur că nu veți da greș cu un astfel de cadou sau surpriză.

Totuși, când vine vorba despre cererea în căsătorie, de preferat ar fi un aranjament. Asta din simplul motiv al utilității. O cutie mare în formă de inimă acoperită în întregime de trandafiri roșii pot adăposti în mijlocul lor cutia cu inelul special ales. Momentul va fi cu atât mai emoționant, cu cât va crede că îi oferi numai florile, iar mai apoi va vedea surpriza ascunsă printre acestea.

O floare nemuritoare la fel ca iubirea ta

În ultimii ani, trandafirii criogenați sunt preferați de clienți, deoarece aceștia rezistă în aceeași condiție timp îndelungat. Se spune că un trandafir criogenat nu moare niciodată, deci este o bună variantă care denotă și iubirea pe care i-o porți, care de asemenea, va rămâne la fel pentru totdeauna.

Cei de la Anemone pot pregăti aranjamente cu astfel de trandafiri, de culori diferite, în funcție de preferințele celei care va primi florile. Pot fi atât în bol, cât și în cupolă sau terarium. Cu cât este mai  acoperit cu atât va fi mai ferit de praf și astfel chiar nu își va schimba în timp aspectul.

Pentru comenzi poți accesa site-ul, unde poți găsi chiar și modele și idei de aranjamente de unde poți să te inspiri. Aceștia fac și livrări pentru cei interesați. Încântă-ți soția cu flori de la Anemone.

Contact:

0721.260.677

floraria@anemone.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.