Ce produs cu acid salicilic folosesc pentru puncte negre?

Bună dimineața, dragele mele cititoare. Știu că v-am lipsit, dar în perioada încerc să ajung la zi cu toate articolele și în același timp să îmi iau și licența. Tocmai de aceea nu voi posta foarte des, dar promit să revin în forță din iulie. Până atunci aș vrea să povestim despre cum ne putem bucura de un ten curat și de o senzație foarte plăcută de prospețime. Eu încerc să o obțin cât pot de mult cu ajutorul apei micelare, dar de multe ori mi se pare că utilizez pur și simplu prea multă.

Tocmai de aceea acum ceva timp am început să folosesc de câteva ori pe săptămână Garnier Pure Active, un gel foarte bun împotriva punctelor negre. Înainte de a îl folosi aveam mereu probleme cu punctele negre, în special în acea perioadă a lunii, acum mai am câteva, dar sunt prea puține pentru a le lua măcar în seamă. Pot spune că un alt avantaj al acestui produs este mirosul, care mă face să îmi doresc să îl folosesc de mai multe ori pe zi.

Acest produs poate fi folosit zilnic, dacă aveți o rutină zilnică vă recomand să îl adăugați pe lista produselor pe care vi le doriți. Se aplică foarte ușor pe față, fiind un gel de culoare neagră, el putând fi aplicat în strat subțire. Trebuie să fie masat mai întâi bine pe față, eu fac asta timp de 2-3 minute, iar apoi clătesc. La final pielea mea este foarte catifelată și miroase genial.

Pentru mine acesta a fost primul produs cu acid salicilic ca și ingredient activ și sinceră să nu fiu nu va fi ultimul. Pur și simplu îmi place atât de mult încât sunt sigură că o să mai îmi iau. Spun acest lucru pentru că în general îmi place să folosesc produse diferite pentru a nu îmi obișnui fața doar cu o anumită cremă. Tocmai de aceea vă recomand și vouă să vizitați categoria pentru că există mult mai multe produse care merită încercate.

Vă recomand să vizitați site-ul Notino pentru a fi la curent cu cele mai noi produse, dar și cu reduceri și promoții. Mereu au diverse oferte și vă puteți alege cu mai multe produse decât vă doriți. Dacă vreți să vedeți ce mi-am luat de pe Notino urmăriți-mă săptămâna viitoare pe facebook.

Voi ce produse folosiți pentru a vă curăța tenul? Cum reușiți să scăpați de punctele negre? Ați încercat până acum acest gel sau un alt produs de la Garnier?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.