Casa ta arata cocheta cu produsele si accesoriile de la Unic Spot

Ce poate fi mai dragut si relaxant ca atunci cand ajungi in confortul casei tale si totul este pus la locul lui? Pentru ca acel loc in care ne petrecem cel mai mult timpul, trebuie sa ne inspire, sa ne transmita o energie pozitiva si evident sa ne reincarcam bateriile pentru a doua zi.

Nu simtim acelasi lucru cand dupa o zi plina de activitati ajungi acasa, iar casa ta este inghesuita, cu haine pe scaune si fotolii de iti vine sa te intorci de unde ai venit.  Si asta pentru ca nu mai loc in dulap care deja este arhiplin de haine.

Ce alegi?

In acest caz, ai 2 variante, ori iti cumperi o alta casa, ori ti-o redecorezi si schimbi mobila. Cred ca a doua varianta este mult mai accesibila si convenabila. Unic Spot este aliatul perfect atunci cand vrei noi accesorii pentru locuinta ta.

Pentru mai mult spatiu, opteaza pentru rafturile de perete in forma de cuburi, care te ajuta sa iti depozitezi cartile, astfel ca renunti la acea mobila care ocupa jumatate de casa pe un perete intreg. Le poti alege si pe acelea dreptunghiulare sau in forma de L, in functie de gusturi.

Unic Spot, aliatul perfect in redecorarea locuintei

Poate ca locuiesti intr-un apartament si nu ai un dressing asa cum toate femeile isi doresc. Pana te muti la casa, daca asta ai in plan, aranjeaza-ti apartamentul in asa fel incat sa ai mai mult spatiu.

Orice femeie are cel putin 10-15 perechi de incaltaminte, care, multe dintre ele stau langa usa de la intrare din lipsa de spatiu. Pe unicspot.ro poti gasi un pantofar cu 10 rafturi care nu ocupa un spatiu imens, astfel ca holul tau va arata mult mai spatios si aranjat, cu incaltamintea pusa la locul ei.

Pentru o pata de culoare dar si pentru o mai buna organizare, alege taburetele colorate din cadrul magazinului Unic Spot. Sunt pliabile, usor de depozitat, iar in interiorul taburetului este un spatiu in care poti pastra jucarii, reviste, pantofi, carti sau alte lucruri, pentru a avea parte de mai mult spatiu.

Cosul de rufe este si el indispensabil pentru orice orice locuinta. Hainele murdare nu vor mai sta langa masina de spalat, ocupand spatiu. Pe Unic Spot poti gasi cosul de rufe Lofty care are un spatiu suplimentar de depozitare.

Asadar, nu este nevoie neaparat sa te muti ca sa ai un spatiu mai mare. Cu Unic Spot poti alege articole care te ajuta in depozitarea lucrurilor pentru o casa ordonata si organizata.

Date de contact:

comenzi@unicspot.com

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.