2 brățări de la Amunis pe care le ador

24K-CZ-Ball-In-Dark-Blue-Gold-Plated

Bine ați revenit, dragele mele! Pentru că ieri am terminat cu sesiunea mi-am făcut puțin timp pentru a vă arăta poze noi cu brățările pe care le-am comandat de la Amunis Luxury & Royal. Pentru cei care au ajuns acum pentru prima oară pe blogul meu este vorba de un magazin online care ne pune la dispoziție mii de modele de brățări. Eu am ales de pe site-ul două brățări una din categoria de brățări placate cu aur și una din colecția nouă. Le puteți observa pe amândouă în pozele de mai jos. Pentru a putea afla mai multe informații despre modele și prețuri vă recomand să le accesați website-ul.

Galaxy Elephant Black este brățara de care cu greu mă despart cu greu. O ador pentru că este foarte finuță și se poate asorta la orice ținută. Cel mai mult îmi place la ea elefantul, acest detaliu este foarte bine scos în evidență de diamantele de Zirconiu. Pur și simplu este imposibil să nu îl observi atunci când te uiți la mâna persoanei care îl ține. Vă spuneam atunci când am scris articolul că aceste pietre nu își schimbă culoarea și nu oxidează, acum puteți vedea diferențele. Eu sunt de părere că s-au păstrat foarte bine, chiar dacă uneori am avut ocazia de a le scăpa din mână.

Trebuie să recunosc că nici brățara de mai sus nu este urâtă, din contră ador culoarea ei, pur și simplu îmi plac nuanțele de albastru care o compun. Brățara de mai sus așa cum se poate observa și din imagini are și biluțe placate cu aur care îi completează aspectul. Acum, sincer îmi doresc să văd cum arată 24K CZ Ball In Dark Blue Gold Plated și pe roșu, deoarece sunt sigură că această combinație este la fel de frumoasă ca și cea albastră. La fel ca și în cazul primei brățări de la Amunis și aceasta are pietrele întregi.

În concluzie eu vă recomand să achiziționați brățările Amunis, pur și simplu sunt dovada clară că există brățări de calitate, care pot fi păstrate ani de zile. Tocmai de aceea vă recomand să îi vizitați și să vă alegeți brățările. Voi ce părere aveți despre brățările pe care le-am ales? Ce brățări vă fac cu ochiul de la ei de pe site?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.