Cum ne ajută Decathlon să ne apucăm de sport în această vară?

Mânuța sus câte dintre voi nu ați zis „de la vară mă apuc de sport”, „vara asta fac sport”, doar ca mai apoi să amânați pentru anul următor. Sincer așa sunt și eu, aș face orice, doar să nu fiu obligată să fac efort fizic. Pur și simplu am preferat ani de zile să îmi găsesc scuze doar pentru a nu fi pusă în situația de a ceda de la mine lucruri. Anul acesta mi-am propus și mi-am promis că va fi unul diferit, că va fi unul în care mă voi bucura de parcurile din oraș, că voi investi bani și în mine. Tocmai de aceea am devenit fana Decathlon și mi-am făcut o listă cu produsele de care am nevoie din categoria de SPORTURI DE VARA.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI - Bicicletă MTB ST 100 27,5

Primul produs pe care vreau să mi-l iau anul acesta este o bicicletă. Am observat la mai mulți prieteni că de când au renunțat la mersul cu autobuzul la muncă sau la cumpărături parcă sunt alți oameni. Se simt mai bine, sunt mai împăcați cu ei înșiși. De asemenea, sincer, mi se pare că prețurile bicicletelor sunt acum mult mai accesibile față de cum erau atunci când eram eu copil. Sincer, pe partea de specificații tehnice nu mă pricep, dar mi-am propus ca după licență să mă interesez pentru a putea lua o bicicletă de care să mă bucur o perioadă mai lungă de timp.

ÎMBRĂCĂMINTE TONIFIERE, PILATES FEMEI - Colanţi 100 negru damă NYAMBA

Pentru că ultima oară când m-am apucat de sport am renunțat din cauza timpului, acum mi-am descărcat o aplicație care îmi amintește zi de zi că trebuie să îmi fac cele de 20-30 de minute de exerciții. Tocmai de aceea am început să îmi fac și mai multe seturi de echipamente sportive pe care să le folosesc atunci când vreau să fac mișcare. Pentru acestea am apelat la niște colanți Salto, i-am ales deoarece nu mă simt confortabil să fac sport în trening. Mereu am simțit că mă sufoc, că nu îmi permite să respir. În schimb ador să folosesc colanții, aproape nici nu le simt prezența în timpul exercițiilor fizice.

MĂNUŞI, CENTURI, ÎMBRĂCĂMINTE BODYBUILDING - Bandă elastică fesieri MEDIUM DOMYOS

Pentru exercițiile fizice am adăugat pe listă și o bandă elastică. Am observat la youtube-rii din străinătate că o folosesc de câte ori fac exerciții și că are rezultate foarte bune. Eu m-am bucurat când am văzut-o printre produsele de la Decathlon pentru că știu că anul trecut am căutat și nu am găsit nicăieri, ce este drept am căutat doar la magazinele fizice. Mie mi se pare foarte utilă și nu este scumpă ținând cont că o folosești mereu la exerciții.

În acest an chiar vreau să încep o schimbare și sper că poate cu acest articol te-am convins și pe tine să faci ceva, să faci primul pas spre viața pe care îți dorești să o ai. Nu uita că atunci când vine vorba de echipamente și accesorii pentru sportivi Decathlon este și va rămâne cea mai bună alegere. Fie că vei decide să mergi într-un magazin fizic sau pur și simplu să alegi produsele de pe site-ul lor poți fi convinsă că ai făcut cea mai bună alegere. Ce produse îți dorești de la ei?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.