Oferă-i în dar cele mai frumoase bijuterii de pe E-Cadou.com!

Bine ați revenit, dragele mele! În articolul de astăzi vreau să vă prezint un magazin online pe care l-am descoperit recent și de care m-am îndrăgostit. Este vorba despre e-cadou.com, un magazin care ne oferă cadouri foarte spectaculoase la prețuri foarte accesibile. Sincer mie îmi place foarte mult să caut produse online, să mă uit ce oferte și promoții există și cum le pot folosi pentru a face o surpriză cuiva drag. În ultima perioadă, însă, am impresia că majoritatea magazinelor online vând aceleași produse și nu prea îți lasă posibilitatea doar de a trimite cadoul acasă la sărbătorit. Pur și simplu tu ca și cumpărător trebuie să intri pe site-ul lor, să comanzi la tine acasă, să împachetezi totul cu stil și apoi să trimiți.

Atunci când apelezi la e-cadou.com lucrurile se schimbă pentru că la foarte multe din produsele comercializate de ei ai și un ambalaj super drăguț cu care să îți impresionezi sărbătoritul/sărbătorita. Astăzi vă voi arăta ce înseamnă asta atunci când alegem să facem cadou un set de bijuterii comandat de pe site. Eu o să pun doar câteva modele care mi-au atras atenția, dacă vă doriți să vizualizați mai multe vă recomand să intrați direct pe site-ul lor și să vă alegeți de acolo.

Aranjament floral cu 15 trandafiri din sapun SC-R13T-M3 si Colier Expensive Heart rosu [0]

Cel mai mult mi-a plăcut că de la ei pot fi achiziționate aranjamente florale din trandafiri din săpun cu coliere. Sincer mi se pare absolut genial ideea de a le împacheta în acest fel și de a le face cadou cuiva drag. Efectiv poți plasa comanda pe site și să setezi mai apoi ca ea să fie livrată la adresa sărbătoritei, în felul aceste atunci când va deschide pachetul va fi întâmpinată de un frumos aranjament și de o specială bijuterie.

Toate bijuteriile de pe site-ul lor vin cu garanție și de aceea consider că acesta este un bonus foarte important pentru a demonstra calitatea bijuteriilor oferite. În plus am mai observat ceva, ce în general pe site-urile cu bijuterii lipsește, este vorba mai exact de sfaturi despre cum pot fi păstrate bijuteriile intacte pentru mai mult timp. Nu știu de voi, dar de exemplu, eu, nu doar o dată am stricat o bijuterie pentru că am pulverizat parfum pe ea și desigur că nu am mai beneficiat de garanție, deși sincer pe atunci nu știam. Acum însă, avem ocazia de a afla cum să protejăm bijuteriile de factorii externi.

Un alt cadou pe care îl ador este cel realizat din trandafiri și orhidee de săpun, desigur asociate cu o superbă bijuterie care să se potrivească cu întreg setul de produse. Sincer mie îmi place foarte mult modelul de mai sus pentru că reușește să combine atât de frumos cele două nuanțe și să scoată în evidență trandafirul. Trebuie să recunosc că acesta este genul de cadou pe care l-aș face cu foarte mult drag cuiva special.

Dacă nu vă plac aranjamentele florale, dar vă plac bijuteriile trebuie să vă menționez că le puteți achiziționa de pe site fără a mai fi nevoie să luați și florile. Am văzut mult modele superbe și sincer cred că aveți de unde alege măcar unul.

Ce părere aveți despre aceste produse?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.