Ce șampon folosesc acum antimătreață?

Salutare, dragele mele! Astăzi vreau să povestim despre despre un șampon antimătreață pe care îl testez de câteva săptămâni. Pentru cei care se află pentru prima oară pe blogul meu trebuie să menționez că încă de copil am avut probleme cu mătreața. Oricât de des mă spălam pe cap mătreața tot apărea. Îmi amintesc că o perioadă puteam folosi un anumit șampon antimătreață fără a mai apărea aceasta, dar după câteva luni reapărea. În acea perioadă nu aveam voie să folosesc niciun alt șampon, cum îl schimbam cum mătreață începea să mă chinuie.

Atunci când am crescut mi-am dorit să scap de această problemă, dar având un păr lung mi se părea super greu să respect toate instrucțiunile de la anumite șampoane. Tocmai de aceea înainte de a îl achiziționa pe acesta m-am tuns. În felul acesta am fost sigură că voi putea respecta programul pentru a putea vedea dacă există sau nu beneficii.

Am ales Ducray Kelual DS pentru că de această dată mi-am dorit ceva profesional și nu să plătesc doar brand-ul. Plus că mi-a plăcut enorm sinceritatea lor pentru că menționează că reduc pe o perioadă mare de timp mătreața, lucru care nu mă duce cu gândul că voi scăpa definitiv de ea și lucru care mi s-a părut cel mai profesional de realizat. Șamponul este disponibil pe site-ul celor de la Notino și sincer eu consider că merită încercat. Încă de la prima utilizare s-a observat diferența și sincer am încredere că mătreața nu va mai reveni prea curând.

Eu în acest moment îl folosesc cam o dată sau de două ori pe săptămână în funcție de cât de murdar mi se pare că este părul. Sincer în perioada asta a anului am mereu impresia că părul meu trebuie să fie curățat pentru că transpir. Acum că părul meu este scurt sincer este o plăcere să îl spăl pentru că se usucă mult mai rapid, dar și pentru că pot fi mult mai rapid sigură că am ajuns cu șampon pe toată lungimea firului de păr.

O să revin cu un nou articol dacă mătreața revine sau dacă aceasta este soluția definitivă pentru a scăpa de mătreață. Până atunci eu vă recomand să vizitați site-ul celor de la Notino și să vă uitați peste gama de șampoane, dar și produsele de la brand-ul Ducray. În felul acesta veți putea alege un șampon care să se potrivească atât cu nevoile voastre, cât și cu bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Voi ce părere aveți? Cum vă alegeți șamponul?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.