Gina’s aduce în atenția clienților placa de păr și alte produse

Gama de produse Gina’s s-a diversificat și acum sunt disponibile mai multe variante, pentru o stilizare ca la carte pentru orice tip de păr și orice coafură dorești. Dacă la început acest brand a făcut furori și a uimit cu ondulatorul pentru bucle afro, acum aduce în atenția clienților arsenalul complet din punct de vedere a stilizării părului.

Orice schimbare la nivelul părului este observabilă și apreciată de cei din jur. Indiferent de schimbarea dorită, ai nevoie de anumite aparate esențiale care să te ajute în acest scop și printre acestea se enumeră placa de indreptat parul. Află în continuare mai multe informații despre placa de păr și ce alte produse noi au apărut pe stoc.

Oferă părului îngrijirea pe care o merită cu placa de păr

Dacă ai grijă de părul tău, deja aspectul fizic este unul plăcut, deoarece acesta are o mare influență, avantajează forma feței și unele coafuri chiar pot scoate ochii și alte trăsături în evidență. Părul îndreptat poate oferi un aspect mai suplu feței și în special pentru persoanele care au părul natural ondulat, această schimbare va fi cu adevărat vizibilă și apreciată.

Această placă de păr Gina’s poate fi utilizată foarte ușor și este potrivită pentru diverse tipuri de păr. Are cinci trepte de încălzire astfel încât să ofere fiecărei persoane temperatura optimă în funcție de tipul de păr. Astfel dacă părul este afectat de la vopsea sau alte produse, poate fi îndreptat fără să apară alte probleme.

Poți avea certitudinea că nu vor apărea incidente, deoarece capătul este termorezistent. Placa poate fi utilizată imediat când ai nevoie, deoarece se încălzește rapid. Trebuie să ai grijă să o scoți mereu din priză când nu este utilizată. Bucură-te de un păr aranjat și drept cu orice ocazie cu această placă, pentru că este un look elegant și seducător în același timp.

Alte produse disponibile

Alături de placa de păr, acest eshop încântă iubitorii de styling al părului și cu alte aparate profesionale care le pot fi la îndemână pentru orice context. Poți avea un mini salon chiar la tine acasă, de care să te bucuri doar tu.

Poți să vezi produsele noi pe ginas.ro. Printre aceste produse noi se enumeră peria de păr electrică, devenind un aparat destul de căutat de oameni în ultima perioadă, deoarece oferă economie de timp și are o utilitate crescută. Uscătorul de păr este indispensabil pentru oricine, deci la o plasare de comandă poți comanda și acest aparat profesional.

Accesează site-ul pentru a vedea toate produsele și pentru a comanda ceea ce ai nevoie.

Contact:

salut@ginas.ro

0736 166 221.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.