Top 10 cele mai pufoase covoare de pe Vivre

Bine ați revenit, dragele mele. În articolul de astăzi mi-am propus să evidențiez două aspecte pe care eu le consider foarte importante. Primul dintre acestea este legat de campania de Black Friday care se desfășoară pe Vivre.ro în perioada 5 iulie – 15 iulie 2021 și care vă poate ajuta să cumpărați produse de pe site reduse cu până la 85%. Cel de al doilea este reprezentat de un top 10 pe care l-am realizat atunci când mi-am propus să cumpăr covoare pufoase de pe site-ul lor. Am adăugat foarte multe modele și am făcut tot posibilul pentru a le păstra pe cele mai pufoase dintre ele.

Eu sunt o mare fană a covoarelor pufoase mai ales pentru că locuiesc la casă și este destul de greu atunci când nu ai covoare să mergi pe parchetul rece fără papuci. De ce am ales Vivre.ro? Pentru că anul trecut am cumpărat de la ei 3 covoare și am fost uimită de seriozitatea lor, dar și de rapiditate cu care au ajuns pachetele. Inițial am fost reticentă când am văzut termenele de livrare, dar sincer vă spun că s-au ținut de toate, un pachet a ajuns chiar mai repede decât preconizau ei. De covoare nu am ce comenta, cum le-am văzut în poza așa au fost și în realitate. Trebuie să menționez că două dintre ele aveau același model și acum dacă vreau le pot uni astfel încât să pară că sunt un singur covor, ceea ce mi se pare genial.

Haideți să vă arăt modelele de covoare pe care eu le-am adăugat în top, pentru a vedea mai multe vă recomand să le vizitați site-ul www.vivre.ro.

10. Plus Waved Squares Red

Am ales pentru poziția 10 covorul Plus Waved Squares Red este un covor cu un design special, care iese foarte rapid în evidență, tocmai pentru că este „diferit”. Mie îmi place foarte mult pentru că combină gri-ul cu roșcatul. Acesta este unul din covoarele pufoase care au fire cu lungimea de 6 mm. Consider că acest covor este potrivit pentru camerele care sunt mult pre luminoase, care au nevoie de o mică pată de culoare sau în cele în care îți dorești să ieși în evidență cu ceva special. În cadrul acestui produs de poate alege din mai multe dimensiuni, deci voi veți decide dacă luați unul mai lung sau doar veți combina două pentru a obține un efect și mai special.

9. Covor 120×180 cm

Următorul covor despre care mi-am propus să vă povestesc este Covor 120×180 cm, acesta are o lungime a firelor de 9mm și un model și mai special față de primul produs prezentat. Am ales varianta de 120×180 deoarece mi s-a părut mult mai potrivită pentru acest tip de covor, dar dacă vreți o mărime mai mică intrați pe site, mai există alte două variante de mărimi pentru acest produs și cu siguranță veți avea posibilitatea de a îl găsi pe cel potrivit vouă. Eu am adăugat acest model în top pentru că îmi place ideea de „joacă cu culorile”, de covor pe care în general nu prea îl găsești la alții.

8. Covor Lucy

Pentru că îmi plac enorm de mult covoarele colorate, unul din covoarele comandate de pe Vivre.ro fiind colorat, nu m-am putut abține să nu adaug bijuteria de mai sus pe lista mea. Aceasta este disponibilă pe site sub denumirea de Covor Lucy și va aduce o oază de fericire și bucurie în orice colțișor în care i se va găsi loc. Credeți-mă că un astfel de covor reușește foarte ușor să schimbe atmosfera resimțită într-o anumită casă sau într-o anumită cameră. Eu sincer aș cumpăra mai multe bucăți pentru a putea crea un puzzle cu ajutorul lor. Lungimea firelor din acest covor este de 10 mm.

7. Covor Gio Har

Rămânem tot în zona bijuteriilor și vă prezint Covorul Gio Har, această bijuterie are fire cu o lungime de 13 mm și se potrivește cu orice culoare de mobilier. Sincer eu îl ador pentru că poate fi utilizat în așa multe camere fără probleme. În plus trebuie să recunosc că mai am un covor cu o lungime a părului de 13 mm și este o reală plăcere că calci pe el. Trebuie să menționez că acest covor poate fi folosit și de persoanele care au ales încălzirea prin pardoseală.

6. Covor Aqua Purple

Dacă nu sunteți fani ai covoarelor colorate atunci vă recomand să vizionați Covor Aqua Purple, aici aveți ocazia de a alege din mai multe culori foarte, foarte pufoase. Toate au fire cu o lungime de 25 mm, fiind perfect pentru persoanele care vor să se bucure de un covor elegant și foarte plăcut la atingere. Mie la acest covor îmi place foarte mult culoarea, dar sincer, nu sunt adepta covoarelor rotunde, mi se pare că lasă foarte mult spațiu liber pe margini și aranjatul lor necesită o foarte mare atenție.

5. Covor Life Lila

Un alt covor care mie mi-a atras atenția este Life Lila și îl puteți vedea în poza de mai sus. este un covor cu o culoare foarte frumoasă, care este perfect pentru a aduce o notă de culoare într-o cameră sau pentru a lumina o cameră întunecoasă. Acest covor are o lungime de 30 mm și se poate observa și din poze că asta înseamnă un covor foarte, foarte plăcut la atingere. Sincer atunci când l-am descoperit nu credeam că poate să existe un covor mai pufos decât acesta, dar poziția în clasament ne indică faptul că se poate și mai bine.

4. Covor Gala Red

Rămânem tot la categoria de 30 mm, doar că de această dată ne îndreptăm atenția spre un model geometric care la fel ca și modelele anterioare atrage fix din design-ul său unic. Este vorba de Covor Gala Red care pe mine sincer m-a uimit foarte mult. Joaca aceea de colorat/lipsă îl face și mai special. Acest model este unul foarte elegant pe care sunt sigură că îl veți aprecia o dată achiziționat, mai ales că se numără printre cele mai pufoase covoare de pe site-ul vivre.ro.

3. Covor Life Lila

Pe locul 3 am adăugat Covor Life Lila și cred că deja v-ați prins că m-am îndrăgostit de lila-ul folosit pentru crearea acestui model. La fel ca și ultimele două modele și acesta are o lungime a firului de păr de 30 mm, l-am poziționat pe locul 3 deoarece îmi place mai mult jocul acesta de culori, față de precedentele. Consider că este unul din covoarele care oferă un alt aer camerei, dar care induce și ideea de eleganță, de frumusețe naturală.

2.Covor Shaggy Coral Red

Pe locul doi am ales un covor simplu, fără model, dar de un roșu genial, este vorba de Covor Shaggy Coral Red. Acest covor are o lungime a firului de păr de 35 mm, ceea ce înseamnă că este mult mai pufos decât modelele mai sus menționate. Ce este drept, acest covor poate fi utilizat doar în încăperi în care mobila permite astfel de culori, dar eu cred că va oferi rafinament unei astfel de camere și o va scoate rapid în evidență, fiind o culoare plăcută ochiului.

1.Covor Vista Noise Cream

Cel mai pufos covor pe care am avut ocazia de a îl găsi pe site este Covor Vista Noise Cream. Fire utilizate pentru crearea acestuia având o lungim de 40 mm. Acest covor este elegant și poate fi cu ușurință utilizat în orice fel de încăpere, fiind un adevărat răsfăț pentru picioare. Sinceră că fiu eu deja mă gândesc să îl achiziționez pentru că sunt foarte curioasă cum se simt firele de păr atunci când pășești pe ele.

Voi ce covoare de pe Vivre.ro ați adăuga în coșul de cumpărături? Cum vi se par reducerile pe care ni le-au pregătit în această perioadă a anului?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.