Ce jocuri și jucării educative putem achiziționa în această vară de pe Jucaresti.ro

Bine v-am regăsit, dragele mele, astăzi vreau să vorbim despre magazinul jucaresti.ro, un site de pe care se pot achiziționa cele mai frumoase cadouri pentru cei mici. Pentru că nepoțelul meu urmează să își petreacă vara cu noi m-am tot gândit cum aș putea să îl țin ocupat și să îl și ajut să învețe lucruri. Tocmai de aceea atunci când s-a pus problema achiziționării de jucării am ajuns la concluzia că ar trebui să îi iau jucării educative. M-am gândit la această variantă deoarece mi se par mult mai interesante și mai atractive pentru un copil.

Primul joc pe care l-am adăugat pe lista mea de dorințe este Set de 12 experimente stiintifice – Amprente digitale. Sincer pe acesta l-am adăugat mai mult pentru că mi-aș fi dorit ca atunci când eram mică să îl am. Consider că pasiunea pentru știință trebuie să fie alimentată de mică, că astfel de jocuri trezesc curiozitatea celui mic. Jocul mai sus menționat are ca și principal scop studierea amprentelor și a proceselor care țin de descoperirea acestora, dar și de prelevarea lor, dar pe jucaresti.ro există și alte versiuni mult mai interesante ale jocului. De pe site aflăm că acesta se adresează copiilor cu vârsta peste 7 ani, deci să țineți cont și de acest aspect atunci când vă decideți să îl achiziționați.

Următorul produs pe care l-am ales să vi-l prezint astăzi este Set de constructie cu 100 de piese. Sincer mi-a amintit de copilărie, cred că aveam în jur de 5 ani atunci când am primit pentru prima oară un astfel de set, nu avea 100 de piese, dar îmi amintesc ce mult ne chinuiam, eu și sora mea, să construim cât mai multe elemente, să facem ceva nou la fiecare utilizare a lui. Consider că un astfel de joc reușește să trezească creativitatea celui mic, să îl facă să descopere lucruri noi și să se folosească de lucrurile pe care deja le știe pentru a se distra.

Cel mai mult la jucaresti.ro îmi place că au o gamă foarte largă de produse la prețuri accesibile, consider că există jucării pentru toate familiile. De asemenea, apreciez enorm de mult faptul că menționează la fiecare produs pentru ce categorie sau categorii de vârste sunt permise jucăriile. Uneori pentru noi, persoanele fără copilași, este mai greu să ne dăm seama dacă o jucărie este sau nu este potrivită pentru o categorie de vârstă și de aceea consider asta un mare avantaj,

Voi ce părere aveți? Ce jucării vă atrag atenția de pe site-ul lor?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.