Pe Manier.ro găsim cele mai spectaculoase modele de genți verzi

Salutare, dragele mele! Acum că am terminat și cu licența și cu admiterea la master m-am gândit să revin cu un nou articol despre superbele genți de pe Manier.ro. Pentru cele care nu știu acum ceva timp mi-am făcut curaj pentru a încerca o geantă altfel, o geantă care iese în evidență, care este colorată și care aduce cu ea voia bună. Am ales să o achiziționez de la Manier deoarece pe site-ul lor am văzut cele mai frumoase genți. O să vă las mai jos o poză cu ea și trebuie să recunosc că arată genial, este la fel ca în poze. Din păcate nu am reușit să fac poze noi cu ea pentru că a rămas la Craiova, dar în vacanța care urmează promit să vă pun poze pe rețelele de socializare, deci rămâneți aproape.

De ce am ales o astfel de geantă? Pentru că am vrut ceva diferit, ceva care să iasă în evidență. Sincer, m-am plictisit de gențile într-o singură culoare, genți pe care de multe ori nu le poți asorta la toate ținutele. Această geantă merge de minune în foarte multe situații, este o geantă încăpătoare și este dintr-un material de calitate. Eu o ador pentru că pot pune în ea mai multe lucruri fără să îmi fie teamă că se va rupe. De asemenea, are un sistem de siguranță care îți oferă confort atunci când ești în aglomerație.

Aceasta este însă doar una din miile de genți care pot fi achiziționate de pe site-ul lor. Trebuie să vă mărturisesc că și eu înainte de a o alege m-am uitat la vreo 20 sau 30 de modele. Tocmai de aceea în continuare aș vrea să vă arăt o listă cu alte gentuțe și plicuri verzi care mie mi-au atras atenția. Dacă nu sunteți iubitoare ale culorii verde atunci nu vă faceți griji există multe alte culori superbe pe site, trebuie doar să le descoperiți.

Gentuta piele verde/imprimeu floral GF1091

Prima gentuță pe care vi-o arăt este cea de mai sus. Sincer m-a tentat și ea, mi se pare că are un model pe care noi nu îl întâlnim foarte des. Singurul motiv pentru care am luat-o pe cealaltă a fost mărimea, sincer eu am nevoie de o geantă spațioasă pentru a putea să iau cu mine diverse mici obiecte (farduri, telefon, portofel și mici alte nebunii). O astfel de geantă este perfectă în special pentru ieșiri în oraș cu prietenii sau pentru evenimente importante unde nu luăm foarte multe lucruri cu noi. Ce mi-a mai plăcut la ea a fost închizătoarea, care îi oferă un aer foarte elegant și simpatic.

Gentuta piele verde /maro GF2455

Cea de a doua gentuță pe care am adorat-o a fost cea de mai sus. Mi-a plăcut enorm modelul cu fermoar, mereu am fost atrasă de produsele care au fermoare pe margini și care ușurează deschiderea genții și introducerea peoduselor. În plus mi-a plăcut combinația de culori pentru că este una apropiată care este plăcută pentru ochi. La fel ca și în cazul gentuției de mai sus nu mi-a plăcut faptul că nu oferă foarte mult spațiu, dar și faptul că nu este foarte compartimentată. În schimb, ca și model acesta mi se pare mai ușor de transportat, mult mai ușor de folosit.

Gentuta piele sarpe verde GF2280

Un alt model pe care pur și simplu îl ador este cel de mai sus. Nu știu de voi, dar modelele cu piele de șarpe sunt preferatele mele, pur și simplu le ador. Îmi place enorm de mult cum se vede modelul pe verde, dintre toate culorile disponibile, sincer, mi se pare că pe verde arată pur și simplu cel mai genial. De asemenea, îmi place că oferă posibilitatea de a ține geanta atât în mână cât și pe umăr, lucru pe care eu pur și simplu îl ador. Închizătoarea este iar un atuu, pentru că oferă o siguranță mult mai ridicată față de închizătorile clasice.

Plic piele verde sidefat GF1162

De asemenea, așa cum vă spunea și pe la începutul articolului de al ei se pot achiziționa și plicuri elegante. Un exemplu de plic este cel de mai sus, care are o culoare superbă, care iese rapid în evidență. Sincer mie îmi plac plicurile care nu au culori fade, ci culori vii. Desigur, pe site există și variante mai închise dacă vă doriți ca plicul să nu iasă foarte tare în evidență.

Manier.ro este site-ul de pe care vă puteți achiziționa cele mai frumoase modele de genți. Nu uitați că la toate modelele pe care le-am postat veți găsi pe site-ul lor multe alte combinații de culori, dacă modelul vă place, dar nu vă împăcați cu culorile. Eu vă recomand să le acordați măcar o șansă pentru a vă arăta că puteți cumpăra genți care vor atrage în orice situație atenția și care vă vor ajuta să vă bucurați de modele superbe și vesele. Alegeți să folosiți modele frumoase, spectaculoase și viu colorate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.