De ce am început să folosesc bb cream?

Până acum câțiva ani nu mă prea interesa foarte mult machiajul, foloseam ce produse găseam pe la mama mea pentru că de multe ori mă făceam o dată pe lună cu make-up. Acum lucrurile s-au mai schimbat și încerc tot mai mult să am grijă la ce produse intră în contact cu pielea mea. În plus încerc să îmi fac machiajul mai des ca să mă pot bucura de toată frumusețea lui. Pentru a îmi reînnoii setul cu produse de make-up am apelat la Notino, am ajuns să am foarte multă încredere în ei pentru că toate produsele pe care le-am cumpărat de la ei au fost ceea ce promiteau și m-au ajutat foarte mult.

Eu la început foloseam des fond de ten, dar încetul cu încetul am început să renunț la el pentru că pielea îmi devenea foarte aspră, în plus era un chin să îl folosesc vara, efectiv toate lucrurile care intrau în contact cu fața mea se umpleau de fond de ten atunci când era cald. O perioadă am început să îmi fac machiaje fără fond de ten, doar cu fard și rimel, dar sincer parcă nu este la fel machiajul final. Tocmai de aceea am început să caut soluții și am auzit la colege pentru prima oară noțiunea de bb cream.

Ce este bb cream?

Crema bb este un produs de make-up care poate ține cu ușurință locul fondului de ten, dar aducând foarte mult beneficii tenului. Am auzit o dată pe cineva numindu-l „balsamul tenului” și mi s-a părut cea mai frumoasă și potrivită definiție. Acest produs acționează la fel ca balsamurile de buze care su și nuanțator în ele. Mai exact el ajută la acoperirea tenului cu un strat uniform de culoare, dar în același timp acționează și ca o cremă hidratantă.

Astfel spus vorbim despre un produs care ne oferă acces la două produse: la un fond de ten, dar și la o cremă hidratantă. Eu sunt foarte mulțumită de alegerea pe care am făcut-o și sincer vă spun că în acest moment nu m-aș întoarce prea curând spre un fond de ten (poate doar un pic pe timpul iernii, dar niciodată vară).

Ce bb cream folosesc eu?

Eu fac parte din generația Avon, pe atunci nu prea aveam acces la website-uri și era cam greu să afli de produsele de calitate, care să fie și la prețuri accesibile, tocmai de aceea atunci când am aflat de Avon mi-am dorit produsele lor. Mai târziu am descoperit la ei Nutra Effects Radiance BB cream-ul care îmi este alături și astăzi.

Este un produs la un preț foarte accesibil, care la o persoană ca mine rezistă minim 6 luni (nu folosesc foarte des), dar care este foarte ușor de aplicat și care rezistă o perioadă mai îndelungată pe față. La fel ca și în cazul fondurilor de ten și la acest BB cream puteți alege din mai multe culori deci vă recomand să alegeți cu grijă pentru a putea ajunge la rezultatul dorit.

Voi ce părere aveți? Folosiți BB Cream?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.