3 modele moderne de perdele la Velaria

În articolul de astăzi mi-am propus să povestim un pic despre redecorarea unei case și despre achiziția unor perdele noi. Perdelele sunt elementele de home-deco care ajută la schimbarea rapidă și simplă a imaginii pe care ne-o formăm despre o cameră. Sunt sigură că măcar o dată v-ați lovit de sentimentul că sunteți într-un loc nou atunci când tot ce ați făcut a fost să înlocuiți perdelele. Este un sentiment foarte plăcut și sinceră să fiu este păcat să nu îl simțim măcar o dată pe săptămână. Cum am putea face asta? Achiziționând 4 sau 5 seturi de perdele noi și jucându-ne cu ordinea în care le vom așeza.

Acum, în secolul vitezei, este atât de simplu să facem asta pentru că efectiv ne stau la stau la dispoziție zeci de site-uri din care să alegem, mii de modele care să ne încânte privirea. În plus acum putem face asta direct de acasă, putem să ne uităm la un număr foarte mare de modele fără a ne fi teamă că se va supăra cineva sau că magazinul urmează să se închidă în câteva momente. De exemplu, un astfel de magazin este și Valeria.ro, un magazin care ne ajută foarte mult atunci când ne propunem să ne redecorăm casa. Pe site-ul lor puteți găsi și cele mai frumoase modele de tapete, dar și cele mai moderne perdele.

Perdele Velaria in degrade turcoaz

Primul model pe care vreau să vi-l prezint astăzi este această perdea în degrade turcoaz. Trebuie să vă recunosc că m-am îndrăgostit de acest model și de felul în care aceasta se poate așeza la geam. O astfel de perdea este perfectă dacă vă doriți să oferiți o notă de nou unei încăperi sau dacă vă propuneți să luminați o cameră întunecoasă. Lucrul care mie mi-a plăcut cel mai mult la ea este culoarea pentru că albastrul mereu mă duce cu gândul la valurile mării. Ea este confecționată dintr-un material subțire care oferă o notă de elegant.

Perdea Velaria in alb cu fluturi pruna

Un alt model foarte elegant care m-a atras de pe site este cel de mai sus. Îl ador pur și simplu pentru că nu este un model încărcat, din contră partea florală este prezentă doar în partea de sus a perdelei. Sincer, eu mereu am evitat perdelele care au model pe toată lungimea lor deoarece mi se pare că încarcă foarte mult mai ales dacă sunt puse în camere precum dormitoare sau birouri. Așa, fiind doar în partea de sus perdeaua atrage atenția într-un mod unic și subtil.

Perdea Velaria Narcisa

Viața m-a învățat că într-o casă nu sunt importante doar perdele lungi, clasice, ci că uneori și niște perdele scurte pot schimba semnificativ imaginea unei camere. Tocmai de aceea pe lista cu modele moderne de perdele la Valeria am adăugat și modelul de mai sus. Este un model colorat, care poate fi cu ușurință utilizat pentru geamul din bucătărie sau chiar pentru geamul unei uși. Mie îmi place foarte mult culoarea lui, dar ți modelul floral care iese în evidență atunci când te oprești să o admiri.

Acestea sunt doar câteva din modele de perdele care pot fi achiziționate de pe Valeria.ro. Dacă vă doriți să descoperiți mai multe vă invit să le vizitați site-ul. Sunt sigură că nu veți regreta și că veți găsi mai multe modele care să se potrivească cu nevoile și dorințele voastre. Nu uitați că la ei puteți găsi și alte elemente care să vă ajute să vă redecorați casa. Ce părere aveți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.