Imperial White – gresie și faianță pentru fiecare cameră din casă

Finisajele sunt cele care dau semnalul că mai este doar un pas până ce te poți muta acasă la tine. Dacă atunci când abia începi să construiești o casă ești entuziasmat că în sfârșit vezi cum nu mai este doar o parcelă goală de teren, ci vezi cum cu fiecare cărămidă totul prinde contur, atunci când începe să fie totul gata parcă nu mai ai răbdare. De multe ori, imediat după ce sunt gata finisajele, oamenii preferă să se mute, chiar dacă nu au toată mobila gata.

Problema intervine atunci când vine vorba de alegerea acestora. Nu este o decizie ce poate fi făcută atât de ușor, ci este nevoie de mai mult timp de gândire, pentru că nu vrei ca în doi ani să le schimbi din nou. Atunci când iei decizia trebuie să fii 100% decis că este ceea ce trebuie. În acest sens te pot ajuta cei de la Imperial White, care dispun de mai multe variante de gresie și poate faianță, dacă ești interesat.

Marea dilemă – gresie sau parchet

Nu de puține ori auzi oameni care nu știu dacă vor gresie sau parchet acasă și poate este de înțeles, având în vedere că aspectul de lemn este potrivit pentru aproape orice stil de design interior. Totuși, din punct de vedere calitativ, gresia câștigă detașat pentru că este mult mai rezistentă, nu există probleme în caz de umiditate pe jos și altele.

La Imperial White poți găsi gresie stil parchet și toate problemele tale se rezolvă. Nu trebuie să renunți la ceea ce îți place, dar nu trebuie să faci nici compromisuri. Ai parte de acel aspect de lemn pe care ți-l dorești, atât în nuanțe de maro, cât și de gri, dar ai parte și de certitudinea că nu vei avea probleme cu finisajele acestea câțiva ani.

Sunt și alte modele de gresie pe care le poți alege, de culori deschise pentru a crea impresia de încăpere mai luminoasă sau gresie gri, potrivită pentru stilul minimalist, simplu. Dacă vrei să te joci cu o pată de culoare alege plăcile pentru art relief, disponibile în nuanțe de albastru-verzui închis sau poate le preferi pe cele crem.

Poti găsi pe site toate modelele disponibile, nuanțele și informațiile relevante precum prețul. Dacă ai vreo nelămurire poți contacta reprezentanții la numărul de telefon +40733893399 sau la adresa de e-mail info@imperial-white.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.