Incepe etapa diversificarii? Gasesti la papabebe.ro tot ce ai nevoie

Cand incepe aceasta perioada, parintii sunt stresati ca vor gresi planul de alimentatie, ca poate bebe are alergii, ca exista pericolul de inecare in doar o secunda in care nu sunt atenti. Nu e usor sa treci bebelusul la mancare solida, insa este o experienta minunata si distractiva. Nu dureaza mult aceasta etapa, deci bucurati-va parinti de toata murdaria din jurul gurii bebelusului, de operele de arta pe care le creeaza pe masa cu mancarea.

Papabebe.ro te ajuta cu produse ideale pentru aceasta perioada si nu numai. Chiar si mamicile pot gasi aici lucruri folositoare pentru perioada de dinaintea nasterii.

Seturi de hranire pentru bebelusi, indispensabile din arsenalul vostru

Din toate obiectele pe care le aveti pentru cel mic nu trebuie sa va lipseasca un set de hranire de la papabebe.ro. Acesta contine o lingurita cu rezervor si un alimentator pentru fructe, confectionate din silicon de calitate inalta. Sunt ideale de luat in calatorii si nu exista riscul de inec atunci cand le folositi. Materialele moi nu ranesc gingiile bebelusului. Toate produsele de la papabebe.ro sunt confectionate din materiale non-toxice, fiindca sanatatea bebelusului primeaza. Alimentatorul dispune de snur ce poate fi agatat de haina celui mic. Dispune de 2 tetine, una pentru a hrani bebelusul cu mancare solida, iar alta pentru fructe.

Nu uita sa alegi si bavetele din silicon in forma de marsupiu. Spre deosebire de cele din bumbac, care iti pierd o multime de timp, trebuie spalate, uscate si mai raman si patate, cele din silicon se curata rapid cu apa si sunt gata de folosit din nou. In plus, au o forma de buzunar, ce colecteaza resturile de mancare ce cad din gura micutului, pastrand zona mesei mai curata.

Desigur o geanta pentru bebelusi va fi foarte utila. Geanta multifunctionala se regaseste in diverse nuante, este practica si spatioasa si are o compartimentare extrem de bine gandita. Inauntru se regasesc 6 buzunare, 3 la exterior si o saltea groasa care se poate extinde, ideala pentru momentele cand trebuie sa ii schimbati scutecele sau vrea sa doarma. In plus, dispune si de plasa de insecte, ceea ce este ideala daca va plimbati des in natura. Este confectionata din material Oxford, facand geanta rezistenta la pete si impermeabila. Bretelele au un burete consistent, ce vor elimina presiunea de pe umeri si sunt si ajustabile.

Alege pentru bebelusul tau produse de calitate inalta de la papabebe.ro.

Contact: 0755 161 298

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.