Kidscare- magazin cu produse pentru mamici si bebelusi

Alaptarea este singura cale de a transmite celui mic toate vitaminele de care are nevoie pentru a se dezvolta cat mai sanatos. Bineinteles, acest lucru se intampla pana la diversificarea alimentatiei, insa pana atunci laptele matern este foarte important pentru bebelusi. 

Si pentru ca timpul este pretios si avem nevoie sa profitam de orice moment, pentru a face alaptarea mai usoara, din ce in ce mai multe mamici opteaza pentru o pompa de san electrica

Pompa este un dispozitiv electric sau manual, (dupa preferinte) utilizat pentru a extrage laptele care urmeaza sa fie consumat de catre copil. Un instrument de mare ajutor pentru mamele care sunt nevoite sa plece de acasa, timp in care bebelusul trebuie hranit. 

Aceasta vine si cu beneficii importante atat pentru mama cat si pentru bebelus. Laptele odata ce a fost colectat, poate fi tinut la temperatura camerei 4 ore, la frigider pana la 3 zile iar la congelator aproximativ 6 luni. 

De asemenea, mamicile opteaza pentru o pompa de san electrica in detrimentul celei manuale deoarece este mult mai eficienta. 

Kidscare- tot ce ai nevoie pentru bebelusul tau 

Daca esti in cautarea unei pompe de san electrice de calitate si la un pret avantajos, Kidscare iti vine in ajutor. 

Este un magazin care vine spre publicul interesat cu o gama foarte versatila de produse destinate mamicilor dar si celor mici. Este recunoscut pentru calitatea pe care o ofera cat si pentru preturile accesibile pentru orice buzunar. 

Aici se regasesc de asemenea si carucioare pentru copii, scaune auto, produse pentru igiena si sanatate, pentru alimentatia bebelusului, jucarii, vehicule, accesorii si multe altele. 

Kidscare are scopul de a oferi produse menite sa ajute in cresterea si dezvoltarea copiilor, acestea fiind de un real ajutor, unele dintre ele chiar indispensabile. 

Poti comanda de aici online, foarte simplu orice produs ai nevoie. La unele dintre acestea vei avea garantie de 2 ani de zile iar la comenzile de peste 250 de lei transportul este gratuit.

Toate produsele sunt calitative astfel ca vei avea incredere ca cel mic va fi in siguranta din punctul de vedere a sanatatii. 

Bebelusul este foarte fragil, mai ales in primele luni din viata, tocmai de aceea orice produs care intra in contact cu acesta trebuie sa fie calitativ si sigur. 

Kidscare, un partener de incredere pentru acele mamici care doresc sa ofere tot ce este mai bun copilului sau. 

Poti descoperi toata gama de produse cat si promotiile pe care le ofera pe site-ul oficial. 

Date de contact:

KidsCare Online SRL,Str. Cobadin nr 10, sector 5, Bucuresti

Telefon: 0729 25.04.52

Email: contact@kidscare.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.