Începe școala cum ne pregătim pentru sport?

Bine v-am regăsit, dragii mei cititori. Pentru că se apropie școala și în perioada asta tot mai mulți părinți sunt în căutarea celor mai potrivite rechizite pentru cei mici vreau să avem în vedere o disciplină care nu presupune folosirea unui caiet sau a unui creion/stilou/pix. Este vorba despre sport, disciplina care ne permite să ne relaxăm, să ne eliberăm chiar și pentru 50 de minute mintea. Așa cum ziceam pentru această disciplină nu trebuie să stăm în bănci, ci din contră să facem mișcare, să ne obișnuim corpul cu o viață sănătoasă și tocmai de aceea rechizitele necesare pentru această materie sune defapt echipamente și diverse alte accesorii care ne ajută să practicăm în liniște sportul.

Cine ne poate ajuta cu echipament pentru orele de sport? Răspunsul este mult mai simplu decât am fi crezut, este vorba despre magazinul Decathlon care ne dă posibilitatea de a alege din mii de produse, de a cumpăra fix echipamentele pe care cel mic și le dorește și desigur de a ne bucura de calitatea acestora. Fie că vreți să îi cumpărați un trening simplu sau din contră unul în culorile preferate Decathlon vă ajută să faceți asta. Ca și beneficiu pot să menționez că aveți posibilitatea de a cumpăra produsele atât prin intermediul site-ului lor, dar și din magazinul fizic. În plus în perioada aceasta toate produsele de școală sunt grupate în cadrul ofertei „Înapoi la școală, înapoi la sport”.

Nu trebuie să uităm nici că cei mici au nevoie în permanență să de încălțăminte sport care să le permită să își desfășoare activitățile în siguranță. Spun acest lucru pentru că de exemplu pentru băieții care practică sport este foarte important ca pantofii sport să le asigure o minimă protecție atunci când au loc accidente. De la Decathlon putem cumpăra toate produsele de care au nevoie cei mici și în plus să plătim un preț accesibil, un preț care să reflecte calitatea produselor pe care le-am achiziționat. Eu am ales în acest articol doar produse pentru băieți, dar dacă intrați pe site-ul lor veți găsi multe produse și pentru fetițe. Important este să știți cam ce vă doriți și ce buget aveți la dispoziție pentru acestea.

Un alt echipament pe care eu îl consider foarte important este rucsacul, acesta îi va ajuta pe cei mici să își aibă în permanență echipamentul cu ei, dar și să aibă alte mici accesorii, cum ar fi, de exemplu, o minge de fotbal. Tocmai de aceea consider că rucsacul trebuie ales și el cu atenție pentru a putea găzdui toate lucrurile de care noul elev are nevoie în anul școlar. Pe Decathlon am văzut multe rucsacuri, cu fel și fel de accesorii și vă recomand să le vizualizați pe toate înainte de a vă opri asupra unuia.

Îmi aduc aminte cum era când mergeam pe un teren de sport și nu îmi luam cu mine apă, pur și simplu abandonam exercițiile mai repede pentru că mi se făcea sete. Tocmai de aceea din rucsacul celor mici nu trebuie să lipsească sticla de apă. Aceasta trebuie să fie una specială pentru sport pentru a nu exista riscul de a se desface în timpul mersului și de a se uda întreg conținutul rucsacului. În plus există acele sticle de apă care au o mică opritoare și care permit apei să curgă încet. Ele sunt perfecte mai ales dacă cel mic are obiceiul de a bea apă repede și de a se îneca cu ea.

În concluzie, Decathlon ne oferă șansa de a ajunge la linia de start complet echipați pentru noul an școlar. Astfel atunci când se „va fluiera” (va suna din clopoțel) noi vom fi gata să alergăm spre ceea ce ne-am propus pentru acest an.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.