Începe școala, de unde ne cumpărăm rechizite școlare?

Salutare, dragele mele și bine ați revenit! Pentru că zilele trecute am povestit despre un loc din care putem achiziționa produse pentru când cei mici vor începe orele de sport, azi m-am gândit să povestim despre un magazin online de la care putem achiziționa rechizite școlare de calitate la prețuri accesibile. Numele acestui magazin este gutuie.ro și are disponibile mii de produse de care oricare dintre noi are nevoie, dar cu toate acestea astăzi mă voi rezuma doar la a vă prezenta produse din categoria de rechizite școlare.

Știu că școala presupune un cost foarte mare pentru părinți și că uneori chiar și cea mai complexă listă de cumpărături ajunge să nu conțină un element foarte important pentru cel mic. Tocmai de aceea articolul de astăzi va conține o listă cu 3 produse care consider că nu ar trebui să le lipsească celor mici. Vă recomand totuși ca înainte de a începe cumpărăturile să vorbiți cu educatorul sau dirigintele celor mici pentru a nu apărea diferențe între ceea ce se cere la clasă și ceea ce i-ați luat.

Stiloul sau roler cu cartuș

Îmi amintesc și acum de primele zile de școală și de cât de mult îmi plăcea să scriu cu stiloul, vă mărturisesc sincer că acum o lună mi-am cumpărat unul pentru că îmi lipsise scrisul cu stiloul. Acest instrument are un rol foarte important în viața celor mici pentru că cu ajutorul lui vor putea începe să facă primele semne și mai apoi primele litere. Este foarte important să aflați dacă la școală i se permite să scrie cu stiloul sau îi va trebui pic, am înțeles că există multe școli în care se acceptă doar pix. Sincer mie mi se pare nepotrivit pentru că niciodată un pix nu va scrie la fel de subțire sau de frumos ca un stilou.

Este adevărat că atunci când folosești un stilou există riscul de a te murdări cu cerneală, dar care ar mai fi farmecul dacă nu ar exista o dovadă a progresului? În plus stilourile sunt printre cele mai economice produse de scris, ele oferind posibilitatea de a fi schimbată cerneala atunci când cartușul s-a terminat. În plus sunt și ușor de cărat, cartușele având o dimensiune mică. De asemenea, o greșeală poate fi rapid ștearsă cu un pic, care nu are un preț foarte mare, din contră este foarte accesibil.

Rucsac/Ghiozdan

Oricât ne-am fi dorit noi ghiozdanul sau mai nou rucsacul este una din piesele de rezistență ale oricărui elev și tocmai de aceea am considerat că trebuie să vorbim despre el. Fără un ghiozdan elevul nu își va putea aduce la școală în siguranță caietele și cărțile. Știu că de multe ori ele sunt foarte grele și copii le cară cu greu, dar din păcate nu se poate face nimic. Tocmai pentru a fi siguri că acest ghiozdan va rezista tot anul trebuie să vă uitați la detalii, să vedeți dacă se potrivește cu cerințele.

Față de ghiozdanele care erau atunci când eu eram mică acestea sunt mult mai colorate și mai distractive, pur și simplu atrag copilul prin design-ul lor. Tocmai de aceea vă recomand ca înainte de a adăuga orice în coș să le cereți și lor părerea. Este foarte important ca lor să le placă pentru că ei le vor căra în următoarele luni.

Creioane colorate

Creioanele colorate sunt un alt produs care nu trebuie să le lipsească celor mici pentru că îi ajută să își formeze o pasiune pentru desen, iar uneori îi ajută să evidențieze mai ușor ce au de învățat. Eu încă de mică am prins drag să îmi colorez cărțile pentru a putea vedea la o a doua citire cele mai importante lucruri pe care trebuie să le rețin, desigur nu am făcut asta pe cărțile de la școală ci pe cele cumpărate de părinți. Este foarte important ca cel mic să aibă acces la toate rechizitele școlare de care are nevoie în acest an și de aceea vă recomand să vă uitați și pe gutuie.ro de ele.

Pe cei de la Gutuie.ro îi puteți găsi la:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.