Dacă deții o spălătorie auto cu siguranță produsele de la DelphiOnline sunt cele potrivite

Cum ne dăm seama dacă o spălătorie sau un service auto este de calitate? Prin produsele și serviciile pe care le oferă. Iar clienții caută întotdeauna calitate, pentru că mașina nu este doar un moft, ci o necesitate de care trebuie să aibă grijă în permanență. 

Spălătoriile auto sunt la mare căutare fie toamnă, iarnă, vară sau sărbătoare. Mașina trebuie întreținută mereu, indiferent de anotimp.  

Detergenții și soluțiile de la spălătorii fac ca orice mașină să arate ca nouă, dar nu orice ce fel de detergenți, doar cei profesionali și de calitate cum sunt cei de la DelphiOnline. Sau poate că nu mergi de fiecare dată la o spălătorie pentru cosmetizare, o poți face și tu acasă dacă deții ustensilele și soluțiile potrivite.

Este important să ținem cont de calitatea acestora, pentru că în funcție de asta mașina va avea o rezistență sporită. Spre exemplu, pentru exterior este recomandată utilizarea spumei active, pentru că este una dintre cele mai rapide și eficiente acțiuni împotriva murdăriei. 

Dacă produsele nu sunt de calitate, ai toate șansele să te trezești cu mașina pătată, nestrălucitoare sau chiar zgâriată. 

De ce DelphiOnline 

Pentru că DelphiOnline este o firmă care vine spre publicul larg cu o gamă diversificată de detergenti auto profesionali, de înaltă calitate care au scopul de a curăța și a proteja mașina. 

Se regăsesc la această categorie spumă activă, spumă activă cu autouscare, soluții pentru jante, ceară lichidă, decerant, soluție pentru întreținerea anvelopelor, cât și soluții pentru geamuri și parbriz. 

Și pentru că o mașină nu se curăță singură, la DelphiOnline găsim și lavete auto profesionale pentru a ne ușura și eficientiza munca. Acestea sunt realizate dintr-un material special unde țesătura capsulează murdăria, astfel încât mașina să arate impecabil. 

Se poate utiliza pentru scaunele de piele, tapițerie, tabloul de bord sau oricare alte suprafețe din piele sau din plastic.  

Gama de produse însă nu se oprește doar aici, ci continuă și cu echipamente de curățenie profesionale, scule și mașini profesionale, sisteme și echipamente de igienă, dezinfectanți, coșuri de gunoi și multe alte produse ce țin de curățenie. 

Produse calitative, care sunt preferate de tot mai multe persoane pentru eficiența acestora. 

Așadar, dacă deții o spălătorie auto, un hotel, restaurant sau orice ține de Horeca sau pur și simplu ai nevoie de produse profesionale de curățenie și dezinfectare pentru casa ta, DelphiOnline îți stă la dispoziție. 

Date de contact:

Telefon: 0724 335 744

Email: comenzi@delphionline.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.