Cum ai grijă de pielea ta după ce te-ai expus la soare?

Bine ați revenit, dragele mele. Până anul acesta eu nu prea aveam grijă de pielea mea, nu foloseam nimic nici înainte de a merge la plajă, nici după ce mă expuneam la soare. Sincer, nici nu am avut arsuri sau probleme care să mă pună pe gânduri, dar cum totul are un început și nu degeaba ni se spune că ar trebui să avem grijă de pielea noastră. Anul acesta m-am trezit cu ditamai arsura pe față, după doar 10 minute de expunere la soare. Nu a fost deloc cea mai plăcută senzație mai ales că urma să ne întâlnim cu nașii nepoțelului în aceeași zi, dar vă mărturisesc că m-a pus pe gânduri.

Tocmai de aceea cu prima ocazie pe care am avut-o am început să caut o loțiune după plajă pe care să o pot folosi în permanență. Nu m-am oprit la un singur produs, așa că am optat pentru două produse care protejează împotriva arsurilor solare și care miros absolut genial. Le-am luat de la aceeași firmă pentru că mi-a plăcut foarte mult ambalajul lor, dar și informațiile pe care am avut ocazia de a le citi despre ele. Acestea mi-au ajuns zilele trecute și după ce am reușit să le testez pentru câteva zile m-am gândit să vă las și vouă un feedback pentru a vă ajuta în cazul în care vreți să vă luați și voi.

Așa cum vă spuneam deja mai sus eu am intrat pe site-ul celor de la Notino pentru a putea găsi o loțiune pe care să o pot folosi după plajă. Astfel am ajuns la Bione Cosmetics Bio Sun o loțiune hidratantă perfectă pentru a ajuta pielea să își revină după ce a stat o perioadă mai lungă în soare. Mi-a plăcut foarte mult modul în care se aplică crema, ea intrând destul de ușor în piele. Ca și mic dezavantaj aș putea spune că lasă pe piele un pic senzația de ulei.

Textura acestei loțiuni poate fi observată în poza de mai sus, este destul de concentrată și se aplică foarte ușor pe mână. Mi-ar fi plăcut însă să aibă un capăt o pompiță cu ajutorul căreia să scoatem doar cantitatea necesară pentru o utilizare. Mi se pare că având acest capăt iese uneori mai multă loțiune decât ne-am dori noi. Ca și dimensiune este una normală, cam de mărimea unui gel de duș, deci o putem lua cu ușurință în bagaj dacă urmează să mergem în concediu.

Cel de al doilea produs pe care l-am ales este Bione Cosmetics Bio Sun, un spray care ajută la hidratarea pielii după bronzare. Acesta are un miros mult mai fresh față de loțiunea prezentată mai sus și crează o mică dependență. Eu l-aș folosi încontinuu pentru că îmi place enorm de mult cum miroase și cât de mult persistă mirosul. Acesta intră rapid în piele și nu lasă senzația aceea de unsoare.

Spray-ul are un efect revigorant și ajută la calmarea pielii mai ales dacă ea a fost arsă de razele solare. Puteți vedea mai sus cum arată o pulverizare. Aceasta rezistă cam o oră pe piele, cel puțin atâta timp se simte mirosul ei puternic. Pulverizatorul este ușor de folosit și vine cu o siguranță pentru a oferi o extra protecție pentru familiile cu copii mici, dar și pentru a preveni acționarea pulverizatorului în bagaj.

Acestea sunt produse pe care eu le-am ales în această lună și sper să vă ajute și pe voi dacă vreți să vă protejați de acțiunea razelor de soare. Ce părere aveți despre toate aceste produse?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.