De unde ne putem achiziționa șosete scurte?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare. Până acum câțiva ani mereu mă întrebam de ce își cumpăra oamenii atât de multe perechi de șosete, pur și simplu nu le vedeam rostul. Mai apoi mi-am dat seama că nu există doar clasicele șosete albe și negre, ci din contră lumea a evoluat foarte mult, iar o pereche de șosete aleasă cu grijă poate schimba complet o ținută. Tot pe atunci am găsit acest site cu șosete scurte de calitate și sincer nu am putut rezista tentației de a plasa prima mea comandă.

Am primit-o într-un timp foarte scurt și pentru câteva luni m-am bucurat de frumusețea șosetelor achiziționate. Mai apoi mi-am dat seama că „monstrul din mașina mea de spălat” mi-a răpit aproape toate perechile de șosete. Nu știu dacă și vouă vi se întâmplă asta, dar de foarte multe ori atunci când îmi bag șosetele la spălat constat cu stupoare că ele dispar. La un moment dat îmi tot notam pe foaie ce șosete am spălat pentru a verifica la scoaterea lor dacă mai sunt acolo, desigur că măcar 2 dispăreau.

Acum am zis că o să îmi cumpăr niște perechi noi și de data aceasta voi folosi niște saci speciali pentru spălarea șosetelor. Saci care ne asigură că nu vom pierde șosete printre haine, dar și că acestea se vor spăla așa cum trebuie. Sincer consider că asta a fost cea mai bună investiție de până acum. Cum am rezolvat, sper, problema dispariției șosetelor am revenit pe site-ul celor de la shop.ciserom.ro pentru a vedea ce modele au mai adus. Aici am întâlnit o altă problemă, mai exact nu știu ce modele să aleg și tocmai de aceea am nevoie de ajutorul vostru.

Ce modele de șosete scurte mă atrag?

Primele șosete scurte care mi-au atras atenția sunt cele de mai sus. Sunt șosete produse în România, care au modele tradiționale. Mereu mi-au plăcut produsele care au modele tradiționale pe ele, dar sincer niciodată nu m-am gândit că ele pot fi aplicate chiar și pe clasicele șosete. Acum că le-am descoperit sincer îmi este greu să plasez comanda fără a îmi cumpăra măcar un set. Acestea ies subtil în evidență și cu siguranță pot fi utilizate pentru completarea mai multor ținute. Doar gândiți-vă ce frumos arată mai ales dacă ținuta este una tradițională sau dacă de exemplu le asortăm la un costum.

Cel de al doilea set de șosete scurte este cel de mai sus. Acestea mi-au dat un sentiment de fericire, de bucurie, mi-au adus aminte de copilărie, când ne desenam diferite emoji-uri pe mâini pentru a ne face colegii să râdă. Sincer le văd potrivite pentru viața de zi cu zi pentru că aduc un zâmbet pe fața chiar și a celui mai trist om. Știu că oamenii nu vor avea ocazia de a citi și mesajul de pe ele, dar să fim serioși se poate deduce foarte ușor doar uitându-ne la fața desenată pe șosetă. Ce îmi mai place foarte mult la aceste șosete este că vin în culori foarte diferite ceea ce ne ajută să le asortăm la zeci de ținute în doar câteva minute.

Pe site-ul shop.ciserom.ro sunt disponibile alte zeci de modele de șosete scurte, pentru a le descoperi vă invit să le accesați magazinul. Trebuie să menționez că șosetele prezentate vin în seturi deci vă veți putea bucura de frumusețea tuturor încă de la prima comandă. De asemenea, acest magazin are și diverse promoții și oferte destinate clienților fideli. Aceștia trebuie doar să se informeze despre programul de loialitate și apoi să respecte regulile acestuia.

Acum consider că șosetele au devenit cele mai importante accesorii vestimentare și tocmai de aceea ar trebui ca fiecare dintre noi să le acordăm o atenție mai deosebită. Mi se pare că ar fi și păcat să nu ne cumpărăm modelele mult dorite mai ales că acestea sunt acum disponibile direct online și nu trebuie să plecăm de acasă pentru a plasa sau pentru a putea ridica comanda. Voi ce părere aveți? Spre ce modele de șosete scurte v-ați îndrepta atenția în această toamnă?

Pe cei de la shop.ciserom.ro îi găsiți la:

  • Adresă: Sebeș, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78
  • tel: +40 258 732785 / +40 258 732116 / +40 258 733287
  • e-mail: ciserom@ciserom.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.