De ce să apelăm la fațete dentare?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să povestim despre una din cele mai puternice arme ale noastre: zâmbetul. Zâmbetul este metoda cea mai simplă de a îți arăta fericirea, în plus atunci când un om ne zâmbește avem tendința de a îl imita și de a uita de problemele noastre. Problema cea mai mare atunci când vine vorba de zâmbetul nostru este că acest nu este permanent, că dacă nu avem grijă de el o să îl pierdem. Cu toate acestea în 2021 există o soluție care ne poate ajuta să ne recăpătăm zâmbetul. Mai exact trebuie să apelăm la un cabinet stomatologic care să realizeze fațete dentare.

Până acum un an și eu m-am luptat cu teama de a zâmbi. Datorită modului în care mi-am îngrijit dinții, dar și datorită unei operații nereușite de scoatere a unui nerv m-am ales cu un dinte spart. De atunci mereu mi-a fost teamă să mai zâmbesc, aveam impresia că oamenii vor râde de defectul meu și îmi era teamă de criticile lor. A fost destul de greu să mă las convinsă că nu pot lăsa lucrurile așa și că va trebui să fac o reconstrucție, dar în final am reușit și acum pot simți cu mai multă încredere. Tot atunci am discutat cu stomatologul și pentru realizarea unor fațete dentare, dar din cauza covid-19 nu am mai ajuns. Cu toate acestea vreau să împărtășesc cu voi tot ce știu despre acest procedeu.

Ce sunt fațetele dentare și la ce ne ajută?

Fațeta dentară este un înveliș care protejează dintele și care te ajută să îți construiești cel mai frumos zâmbet. Lumea a evoluat foarte mult și acum este mult mai posibil să îți construiești de la zero un zâmbet perfect. Acest lucru este costisitor, dar gândiți-vă că vă veți folosi de pe toată viața. Practic îi asigurați dintelui o protecție suplimentară și voi veți scăpa de grija zâmbetului imperfect.

Ce trebuie să știți atunci când vreți să vă puneți fațete dentare? Că există mai multe tipuri de fațete dentare, fiecare dintre acestea având beneficiile și dezavantajele sale. Tocmai de aceea este foarte important ca atunci când vă decideți că aveți nevoie de fațete dentare să cereți sfatul medicului stomatolog pentru a vă asigura că luați cea mai bună decizie. De asemenea, trebuie să verificați dacă acesta are un site web și dacă precizează pe el ce tip de fațete se pot pune la ei.

Înainte de a vă pune fațete trebuie să știți că ele au o durată de viață de care trebuie să țineți cont, dar asta cel mai bine discutați cu medicul stomatolog. Nu uitați că aceasta este o soluție de înfrumusețare a dinților, deci va trebui să respectați câteva reguli importante după ce le puneți pentru a vă asigura că acestea nu se sparg și nu cad.

La ce vă ajută aceste fațete? Să ascundeți defecte precum dinți sparți sau există spațiere între dinți, de asemenea ea ajută și atunci când dinții și-au pierdut culoare și nu ați reușit să îi albiți așa cum vă doriți. Așa cum puteți observa acestea sunt perfecte atunci când vreți să ascundeți imperfecțiuni, atunci când vreți să transformați ceva imperfect în perfect. Acesta se face ușor dacă mergeți la cabinetul stomatologic potrivit și dacă mai apoi respectați toate indicațiile primite.

La cine putem apela pentru fațete dentare? Simplu, la Clinica stomatologica Prolident din Cluj-Napoca. Unde îi găsim? Pe Str. Memorandumului, nr. 8, de luni până vineri între 8-19 și sâmbăta între 9-13. Cum îi putem contacta? La unul din numerele de telefon 0741215513 și 0264542446.

Voi v-ați pune fațete dentare?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.