Unde am găsit cele mai frumoase bijuterii personalizate?

Bine ați revenit, dragele mele! Acum o lună eram în căutarea celui mai frumos cadou pentru verișoara mea și tocmai de aceea am început căutările cu mediul online. Mi se pare mult mai lejer să cauți cadouri în online decât să apelezi la magazinele fizice. De ce? Pentru că în online nu ești condiționat de timp, oricând ai timp liber poți cumpăra tot ce îți dorești, îți poți face ușor liste cu produsele dorite și atunci când ai nevoie sau ai bani poți plasa comenzile. Desigur, la fel ca în magazinele fizice poți să pierzi anumite produse dacă nu te grăbești, dar îți va fi și mai ușor să afli dacă magazinul a adus stoc nou.

Pentru că verișoara mea iubește bijuteriile mi-am gândit să îi cumpăr ceva care să îi amintească de mine și pe care să nu îl găsească în orice bijuterie din oraș. Tocmai de aceea am ales să îi cumpăr ceva din categoria de bijuterii personalizate de pe alexiabijou.ro. Sincer, sunt de părere că bijuteriile personalizate sunt cel mai frumos cadou pe care îl poate face cineva unei femei. Acestea au atuul de a reprezenta ceva pentru acea persoană, de a îi aminti de un eveniment sau de o persoană.

Ce bijuterii personalizate mi-au atras atenția?

Prima bijuterie personalizată care mi-a atras atenția este lănțișorul de mai sus cu bănuț. l-am văzut mai de mult pe facebook și mi s-a părut interesantă ideea de a avea o bijuterie cu numele tău pe ea. Consider că în felul acesta vei putea păstra o amintire frumoasă și în plus vei câștiga o bijuterie pe care mai apoi poți să o porți toată ziua cu tine. Aceste bijuterii sunt din aur și vin împreună cu certificat de garanție.

O altă bijuterie care mi-a atras atenția este lanțul de mai sus. Acesta este personalizat cu inițialele a două persoane. El poate fi oferit de iubit/soț și să aibă inițiala lui și a ei sau poate fi oferit de copii, mai ales dacă sunt doi, mamei lor. Sincer mi se pare mult mai drăguț acesta pentru că păstrează anonimatul și crează curiozitate pentru cei care au ocazia de a îl vedea. De asemenea, el poate purta inițialele unui eveniment important sau anumite inițiale care să amintească de ceva drag, asta rămâne la latitudinea voastră.

Ultimul lănțișor pe care vi-l prezint astăzi este cel de mai sus. Este cam în ideea primului lănțișor prezentat în articol, dar de această dată este construit după forma numelui persoanei care îl va primi, lucru care îl face și mai special. ca un mic dezavantaj al acestui tip de lănțișor este faptul că este mai scump decât primul model pe care l-am prezentat, dar acest lucru este de înțeles pentru că necesită mai multă muncă și atenție pentru a fi realizat. În plus acesta este mult mai mare decât primul prezentat.

De ce am ales magazinul alexiabijou.ro?

Pentru că este un magazin online ce ne oferă acces la mii de produse. În plus este un magazin care ne oferă posibilitatea de a face un cadou inedit, de a transforma o simplă bijuterie într-o comoară. De asemenea, acest magazin online ne oferă șansa de a cumpăra bijuterii la prețuri foarte accesibile. Dacă le veți accesa pagina veți vedea că au bijuterii atât din aur, cât și din argint, în plus vă oferă șansa de a alege din mai multe variante de produs. Tocmai de aceea dacă vă place o bijuterie vă recomand să îi accesați pagina pentru a putea afla toate detaliile despre ea.

Dacă vreți să vedeți mai multe produse vă recomand să accesați site-ul alexiabijou.ro sau să accesați pagina lor de Instagram. Voi ce credeți despre aceste bijuterii?

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.