De unde putem cumpăra cititoare coduri de bare și cum le alegem?

Bine ați revenit, dragele mele! Articolul de astăzi este despre afaceri și despre cum putem achiziționa cele mai importante echipamente. O parte din voi știți deja, dar pentru cei care sunteți mai noi pe blogul meu trebuie să vă mărturisesc că de mult timp mă gândesc la deschiderea unei afaceri online. Mereu mi-a plăcut să am propria mea afacere, să nu depind de un patron și în același timp să pot face ceva profitabil. Singura mea problemă este că am foarte multe idei și sincer încă nu știu pe care să o aleg. Tocmai de aceea mi-am propus ca în perioada următoare să fac planuri de afaceri pentru fiecare dintre ele și astfel să o aleg pe cea mai profitabilă.

Pentru că toate afacerile presupun vânzarea unor produse am fost nevoită să mă uit și peste website-urile care ne oferă posibilitatea de a achiziționa cititoare coduri de bare. Cumva, am crezut că acest pas va fi cel mai simplu. Pur și simplu cumperi 1-2 dispozitive și apoi asta e, dar am aflat că lucrurile sunt mai complicate, că la fel ca în orice altceva va trebui să alegi, să iei o decizie. Tocmai de aceea m-am gândit că poate și voi vă veți dori să deschideți o afacere și veți avea nevoie de un cititor coduri de bare și de aceea am zis să vă prezint produsele care mi-au atras atenția și motivele pentru care m-am oprit asupra lor.

Cititoare coduri de bare cu fir sau fără fir?

Prima întrebare pe care mi-am pus-o este dacă voi apela la un cititor de bare cu fir sau la unul fără fir. Sincer cam ăstea au fost primele două lucruri pe care le-am înțeles de pe site-ul lor și pe care mai apoi le-am utilizat pentru a putea alege mai ușor un produs. Sunt sigură că atunci când am fost la cumpărături am avut ocazia de a vedea astfel de cititoare, este aproape imposibil să existe măcar o persoană care să nu știe cum arată un astfel de produs și la ce folosește. Cu toate acestea consider că ar trebui să menționez că ele sunt utilizate pentru a citit codurile de bare. Fie că vorbim de codurile de bare de pe produse sau codurile de bare utilizate de firmele de transport acestea se descurcă de minune.

Sincer la început când le-am văzut am crezut că diferența pricipală dintre cititoarele de coduri cu fir și cele fără fir va fi dată de preț. Cu toate acestea în ambele categorii există produse din toate gamele de prețuri. Asta înseamnă că în funcție de cerințele și de dorințele noastre vom putea avea acces fie la un produs mai slab, fie la unul mai performant. O altă parte foarte bună la produsele prezentate pe acest site este că la multe produse pe pagina de produs sunt afișate și variante mai performante. În felul acesta vă puteți orienta spre produsul care vi se potrivește cel mai bine sau care vă oferă acces la cele mai multe beneficii.

Dacă ar fi să mă întrebați pe mine eu mereu aș alege un cititor coduri de bare fără fir dacă eu aș scana produsele și unul cu fir dacă le-ar putea scana clienții. De ce? Pentru că mi se pare mai ușor de folosit atunci când angajatul tău le scanează. Pur și simplu nu trebuie să aibă grijă mereu că nu îi ajunge firul sau că nu este suficient de aproape. Tocmai de aceea mi se pare util ca angajații să aibă acces la cititoare coduri de bare fără fir. În schimb, atunci când vine vorba de clienți consider că sunt mult mai utile cele cu fir. Un prim motiv ar fi faptul că așa se împiedică furtul acestor aparate sau luatul lor din greșeală. În plus este mult mai comod pentru clienți să ducă produsul la cititor decât să mute continuu cititorul.

Cititoare coduri de bare cu fir Hands-Free

Ce sunt aceste produse? Sunt un hibrid în ceea ce privește cititoarele de coduri de bare. Acestea pot fi folosite atât ca și cititor de coduri de bare cu fir, cât și fără fir. Acest beneficiu înseamnă că pot fi folosite mult mai ușor și în plus au un preț la fel de accesibil ca și precedentele. Sincer, eu aș opta pentru un astfel de produse deoarece mi-ar fi mai ușor să învăț totul despre un singur produs, decât dacă ar trebui să învăț să folosesc două produse diferite. Mie mi se pare mult mai ușor să fac acest lucru, deși sinceră să fiu după ce am citit pe site-ul lor nu mi se pare așa de dificil nici să le învăț pe ambele și să văd pe parcurs cum mă descurc.

Pentru a putea cumpăra produsele menționate puteți să accesați website-ul lor idmag.ro, să sunați la +40376449800, să dați un e-mail la adresa comenzi@idmag.ro sau să ajungeți la sediul lor de pe Str. Siriului 36-40, București, sector 1, 014354, Romania. Ce părere aveți despre produsele prezentate? V-au atras atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.