La ce producător înghețată putem apela mereu cu încredere dacă avem un magazin?

Bine ați revenit, dragele mele! În articolul de astăzi vreau să vorbim despre afaceri. Încă de mică am fost atrasă de acest domeniu, încă de mică mi-am dorit să am propria afacere, să îmi ajut părinții și să am un venit constant. Ei bine, la 20 de ani distanță încă visez la asta, încă îmi doresc ca într-o bună zi să îmi deschid propria mea afacere. Dacă mi-ați mai citit și alte articole sunt sigură că deja știți că sunt atrasă de lumea vânzărilor. Tocmai de aceea azi voi împărtăși cu voi una din ideile de afacere pe care le am. Nu este ceva extraordinar, este genul de afacere pe care toți o cunoaștem, dar care nu are moarte. Mai exact mi-aș dori să îmi deschid un magazin.

Ei bine de aici lucrurile se complică pentru că aș avea cam două variante: magazinul clasic, mai exact cel la care mergi pentru a cumpăra orice, oricând, sau un magazin specializat. Sincer, mă gândeam să merg pe a doua variantă și să aleg înghețata, dar acum se pune o mare problemă: Ce facem în lunile de iarnă? Foarte puțini oameni aleg să cumpere înghețată în sezonul rece, multora dintre ei le este teamă de răceli, iar altora le este deja prea frig pentru a consuma un produs rece. Tocmai de aceea cel mai probabil dacă voi deschide o afacere va fi un magazin generalist. Desigur, din el nu va lipsi înghețata pentru că am reușit să găsesc un producător înghețată foarte cunoscut cu ajutorul căruia aș putea avea periodic stocul de înghețată stabilit.

La cine am ales să apelez pentru a avea un stoc continuu de înghețată de calitate?

Producătorul de înghețată care mi-a atras cel mai mult atenția este alpin57lux.com. De ce l-am ales? Pentru că sunt sigură că măcar o dată ați încercat și voi un produs de la ei. Sincer, atunci când eram mică noi cumpăram doar de la ei pentru că aveau cea mai diversificată gamă de sortimente. În plus m-a încântat ideea de a îi putea contacta online, de a putea vedea întreaga gamă de produse doar dând câteva click-uri. De multe ori furnizorii nu sunt așa de ușor de găsit, trebuie să apelezi prin cineva pentru a afla cum poți încheia un contract cu ei. La această firmă lucrurile sunt diferite pentru că ai toate informațiile necesare direct online.

Un alt lucru care m-a făcut să îi aleg este gama atât de diversificată de produse pe care ne-o pun la dispoziție. Este ca și când ai avea micul tău magazin de înghețată din care să alegi. Sincer, eu atunci când merg la magazinele acestea de cartier pentru a cumpăra înghețată mă tot gândesc de ce nu aduc mai multă. Efectiv dacă mănânci zilnic același tip de înghețată parcă nu te mai încântă ideea de a o mai cumpăra, parcă te saturi. Tocmai de aceea eu mi-am propus ca atunci când voi deschide un magazin să am o gamă cât mai diversificată de produse.

Ce fel de înghețată se poate achiziționa de la acest producător de înghețată?

De la ei putem, de exemplu, să comandăm înghețată la pahar premium. Acest tip de înghețată eu îl ador. Este perfect pentru a fi consumat imediat după achiziționare. Îmi amintesc cu drag de serile în care stăteam la poartă și mâncam câte un astfel de păhărel, era tot ce aveam nevoie. De multe ori, atunci când strângeam banii necesari pentru păhărel în cumpăram și apoi îl mâncam pe tot în drum spre casă, era fix porția necesară și ne îndeplineam și o dorință. Acum lucrurile au mai evoluat, iar păhărele de înghețată ascund acum arome mult mai variate. Tocmai de aceea eu voi lua din fiecare pentru ca clienții mei să aibă acces la toate sortimentele și să își poată alege aroma pe care o adoră.

Cornetele de înghețată sunt un alt sortiment cu care niciun magazin nu ar da greș. Sincer, nu știu cine a inventat prima oară cornetul de înghețată, dar a avut o idee genială. Eu și acum ori de câte ori am ocazia îmi cumpăr câte un cornet, îmi place foarte mult să simt acea combinație dintre gustul cornetului și gustul înghețatei. În plus ador faptul că mai ia din răcoarea înghețatei și o face mai plăcută. De asemenea, îmi place că nu trebuie să îmi fac griji că se va topi și mă voi murdări. Un alt aspect care m-a făcut să spun da cornetelor este combinația de mai sus de nucă de cocos cu ananas. Vă spun sincer că încă nu am testat-o, dar îmi doresc să fac asta pentru că mi se pare genială. Desigur și celelalte combinații care au apărut până acum consider că merită toată atenția noastră.

V-ați gândit vreodată să vă deschideți un magazin? Dacă da, ce sortimente de înghețată v-ați dori să puteți comercializa?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.