De unde putem să ne cumpărăm mezeluri?

Bine ați revenit dragele mele. Pentru că de curând am avut un eveniment foarte fericit în familie, mai exact nunta unor foarte buni prieteni, astăzi vreau să povestesc cum am ajuns să cumpăr mezeluri de pe carmangeriamoldovan.ro și de ce vă recomand și vouă să faceți la fel dacă vreți să aveți un eveniment de succes. Știu că pregătirea unui eveniment presupune foarte multă muncă și de aceea vă recomand să vă gândiți la posibilitatea de a cumpăra mezelurile pentru platouri direct de pe magazinul online menționat. Știu că poate părea ciudat să cumperi mezeluri online, dar credeți-mă că acest lucru este normal mai ales dacă vreți să economisiți timp.

Cum a început povestea mea? Am ajuns la Cluj la sfârșitul lunii trecute, am mers acolo pentru nunta prietenilor, eu urmând să fiu responsabilă cu realizarea platourilor cu aperitive. Pentru că își doreau ca totul să fie perfect au decis ca mai întâi să deguste mezeluri de la două carmangerii din zona lor și abia după să cumpere. Nu au mai apucat să facă asta pentru că ne-am ales după degustare cu toxiinfecție alimentară și nu am mai avut curaj să îi las să cumpere de acolo.

Pentru că nu puteam sta fără platouri am început să caut soluții online și așa am descoperit că cei de la Carmangeria Moldovan livrează produsele lor în Cluj-Napoca, Apahida, Baciu, Floreşti, Chinteni, Dezmir și Jucu. Eu mai avusesem experiențe plăcute cu ei, dar nu știam de posibilitatea de a comanda la domiciliu. Cum am aflat de existența ei le-am zis prietenilor mei că avem cea mai bună soluție. Știam deja că nu există mezeluri mai bune ca cele de la această carmangerie și că de această dată vom scăpa fără probleme. Așa că am plasat comanda și am degustat-o a doua zi. A fost așa cum mi-am amintit și toate mezelurile au fost foarte lăudate la nuntă.

De ce am ales această carmangerie? Pentru că știu că oferă produse de calitate. Mereu se asigură că toate produsele pe care le comercializează sunt în limita de valabilitate, că nu au mirosuri dubioase și că sunt gramajul cerut de client sau unul apropiat pentru că știm cu toții că nu există fix x grame. Un alt lucru care mi-a plăcut a fost că s-au asigurat că mezelurile ajung în stare bună la client chiar dacă nu el este cel care le ridică de la carmangerie.

Ce mezeluri pot fi achiziționate de pe carmangeriamoldovan.ro?

Nimic nu se compară cu gustul pastramei de vită, dar vă avertizez provoacă dependență. Știu că la un moment dat poate părea că are un cost prea mare, dar credeți-mă că nu este așa pentru că este carne. Nouă ne-a plăcut foarte mult și alături de niște bucăți de brânză gustul devine și mai aromat. Condimentele folosite pentru această pastramă ne ajută să descoperim mai ușor gustul fantastic al ei și să ne bucurăm de un platou de vis. Dacă vreți să vedeți toate condimentele care au fost folosite pentru asezonarea pastramei vă invit să intrați pe site-ul lor, acolo veți găsi toate detaliile și câteva în plus.

La un preț un pic mai accesibil este rulada Moldovan, o puteți vedea în imaginile de mai sus. Noi am ales să o cumpărăm și mai apoi să o utilizăm pentru a crea un preparat diferit. Mai exact în ea am învelit bucăți de ficat de pui și mai apoi le-am pus cu totul la cuptor. A ieșit o delicatesă și dacă aveți posibilitatea vă recomand să încercați. Ea poate fi consumată și simplă având un gust deosebit, care trezește amintiri din copilărie.

Un alt produs pe care l-am încercat nou a fost rulada de mai sus, ea fiind realizată cu cârnați, dar și mai multe tipuri de carne de porc. Sincer vă spun că nu mă așteptam să aibă un gust atât de bun. Inițial am crezut că va avea gust la fel de parizerul acela cu ardei, pe care nu îl suport pentru că mi se pare că nu are aromă, dar m-am înșelat. Acest produs îți lasă în gură o feerie de arome care te conving că vrei mai mult.

Partea cea mai grea la Carmangeria Moldovan este să te oprești din mâncat, sincer cu cât descoperi mai multe produse cu atât parcă îți dorești să mănânci mai mult și mai mult. De asemenea, trebuie să mărturisesc că ei au și salamuri, șuncă, cârnați și multe alte mezeluri, dar eu am preferat ca în acest articol să vă prezint ce ni s-a părut nou diferit, ce am considerat noi a fi unicat. Acum vă las pe voi să decideți dacă se merită să le faceți o vizită sau să plasați o comandă pe website-ul lor.

Dacă vă interesează posibilitatea de a achiziționa produsele de la ei trebuie să știți că îi puteți contacta prin intermeniul:

  • Website-ului carmangeriamoldovan.ro
  • telefon: 0747051900

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.