Școala de ski Sureanu este locul unde trebuie să mergi!

Bine ați revenit, dragele mele! În cadrul articolului de astăzi vreau să vă povestesc despre una din cele mai vechi dorințe ale mele. Încă de mică mi-a plăcut muntele, zăpada, dar cu toate acestea nu am avut curajul necesar pentru a schia. Cu toate acestea după ce am descoperit scoala de ski Sureanu m-am gândit că ar fi un moment foarte oportun pentru a începe să învăț mai multe despre ski.

Știu că pentru unii poate părea foarte dificil să te apuci de un sport mai ales după ce ai depășit 27 de ani, dar pentru mine este o oportunitate de care vreau să profit. Știu că în curând din cauza responsabilităților nu o să mai am atât de mult timp liber și de aceea știu că acum este cel mai bun moment să fac asta. De ce am ales să învăț de la o școală și nu singură? Pentru că viața m-a învățat că uneori este necesar să înveți cu ajutorul cuiva, că nu poți face totul de unul singur. Apelând la o școală de ski pot fi sigură că nu voi avea parte de accidente foarte grave.

Ce ne oferă Școala de ski Sureanu?

În primul rând ne oferă șansa de a apela la cursuri de ski. Asta înseamnă că avem ocazia de a învăța pas cu pas ce înseamnă a skia și cum putem face asta fără a ne accidenta. Mai exact vom învăța precum niște bebeluși cum să facem totul corect și cum să ne distrăm fără a avea prea multe griji. Cursurile nu se adresează doar începătorilor așa că dacă știți deja cam câte ceva despre ski puteți apela la ei pentru a vă învăța mai multe. În felul acesta veți avea ocazia de a vă perfecționa. Nu uitați că niciodată nu știm prea multe despre ceva și mereu este loc de mai bine.

Partea cea mai bună la aceste cursuri este că sunt de două tipuri: individuale sau grup de 2 sau 3 persoane. De ce zic partea bună? Pentru că mulți își doresc să învețe singuri, să aibă un instructor care să se ocupe doar de ei și care să le explice totul. În plus în cazul grupurilor mai mari de 3 persoane este foarte greu să ai grijă la nevoile tuturor și tocmai de aceea cei de la școala Sureanu nu acceptă grupuri mai mari de 3 persoane. După cum puteți observa și voi interesul lor este să vă ajute să învățați.

Tot la ei putem apela atunci când alegem să mergem la ski, dar nu avem echipamentele necesare pentru a face acest lucru. Mai exact ei ne oferă posibilitatea de a le închiria și de a profita de vremea bună. Uneori viața ne aduce în cele mai ciudate locuri și nu mereu suntem pregătiți pentru distracție. Tocmai de aceea eu consider că dacă ajungeți prin zonă este păcat să nu profitați de oportunitatea de a skia.

Pe mine m-au atras prin calitatea serviciilor prestate și prin atenția pe care o acordă clienților. Sper ca în această iarnă să reușesc să iau legătura cu ei pentru a putea să mă înscriu la un curs. Încă nu sunt decisă dacă voi urma unul individual sau dacă voi încerca să o conving și pe sora mea să se alăture acestor cursuri. Cu toate acestea puteți fi siguri că voi reveni cu impresii și păreri pentru a vă forma o părere și mai complexă cu privire la serviciile pe care le oferă și la modul în care le prestează.

Dacă v-am atras și vouă atenția atunci ar trebui să îi contactați pe cei de la sureanusportcenter.ro folosind una din următoarele metode:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.