Cum îți poți decora cu ușurință grădina?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să vă povestesc despre o metodă foarte ușoară de a vă decora grădina. Pentru mine grădina este unul din cele mai importante locuri tocmai de aceea consider că ea trebuie să devină un mic paradis. Acest lucru nu este posibil fără a apela la ajutor de specialitate. Tocmai de aceea vreau să vă prezint magazinul online la care eu vreau să apelez, dar și câteva din produsele pe care mi-aș dori să le adaug în coș chiar în acest moment.

Trebuie să vă mărturisesc că inițial nu îmi propusesem să cumpăr lucruri, de multe ori am zis că îmi organizez grădina, dar mai apoi am început facultatea în Cluj și mi-am dat seama că este aproape imposibil să țin totul la punct fiind la atâtea ore distanță de Craiova. Anul trecut am văzut o oportunitate în pandemie, dar mi-a fost teamă că semestrul doi va fi fizic și am renunțat la ea. Anul acesta lucrurile se repetă, suntem iar în online și nu am de gând să renunț la ideea mea. Tocmai de aceea am început să caut decorațiuni frumoase pentru grădină și așa am ajuns la decorer.ro.

Ce decorațiuni pentru grădină putem achiziționa de pe decorer.ro?

Consider că prezența florilor este un aspect foarte important pentru orice grădină. Avem nevoie de cât mai multă verdeață pentru a ne putea bucura de aer curat, dar și de frumusețea acestora. Tocmai de aceea consider că este foarte important să achiziționăm și cel puțin un raft metalic. Acestea sunt cea mai bună soluție pentru a păstra la un loc toate ghivecele și pentru a oferi un aer nou întregii grădini. Mie îmi plac foarte mult aceste rafturi, îmi place ca totul să fie organizat și să fie totul frumos aranjat.

Un alt produs pe care l-aș achiziționa cu foarte mare drag este ghiveciul de mai sus. Vă spuneam deja că sunt de părere că este foarte important să avem rafturi pentru ghivecele cu flori și tocmai de aceea avem nevoie și de ghivece pe măsură. Mie îmi plac ghivecele care atrag atenția, care pot crea o imagine diferită pentru întreaga grădină. Modelul de mai sus îmi place foarte mult pentru că este format cu ajutorul bucăților de lemn, ceea ce dă impresia de natură, de toamnă. În plus consider că astfel de ghivece sunt de apreciat pentru că sunt mult mai rezistente decât cele de plastic, plus că ajută la protejarea mediului.

Mie îmi place ca întreaga mea grădină să aibă în permanență ceva înflorit, tocmai de aceea pentru sezoanele în care nu există flori care să ne încânte privirea mă gândesc să achiziționez mai mulți pomi decorativi. Aceștia au durată veșnică și îmbogățesc grădina prin aspectul lor inedit care iese cu ușurință în evidență. Sincer mie îmi place foarte mult și culoarea florilor, aceasta potrivindu-se de minune cu anotimpul rece. Îmi și imaginez ce frumos arată după prima ninsoare. Sincer eu i-aș folosi pentru a putea decora poteca, pentru a crea un drum de begonii, un drum care să atragă atenția. În plus consider că l-aș putea folosi pentru a îmi crea propriul meu colț de fotografii.

Un alt lucru pe care îl ador sunt planele artificiale. Nu au nevoie de apă, de lumină, de îngrijire, șansele să ucizi o astfel de plantă sunt imposibile. Tocmai de aceea dacă nu vreți să vă încărcați gândurile cu plante reale puteți apela cu ușurință la plante artificiale. Acestea vă vor îmbogăți cu verdeață grădina și vă vor scăpa de o mare grijă în privința îngrijirii lor.

Pe voi ce modele vă încântă? Cum vă imaginați că arată grădina voastră de zi?

Dacă v-au atras modelele prezentate atunci trebuie să menționez că pe cei de la decorer.ro îi puteți găsi:

  • pe website-ul lor decorer.ro
  • la telefon +(40) 0749 062 865
  • pe e-mail office@decorer.ro
  • la adresa str. Alessandria, nr. 4, Alba Iulia
  • facebook și instagram

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.