Cum poți cumpăra carne proaspătă online?

Bine ați revenit, dragele mele! Vă povesteam zilele trecute despre posibilitatea de a achiziționa produse de la Carmangeria Moldovan, dar la o a doua citire a articolului mi-am dat seama de ceva. Din articolul meu, din păcate nu se observă foarte bine că aceștia ne oferă posibilitatea de a cumpăra carne online și de a o primi la domiciliu. Mie mi se pare că acest aspect este foarte important mai ales că mie îmi place să comand multe produse din mediul online. În felul acesta evit aglomerația și știu că sigur îmi vor ajunge produsele. Nu știu dacă ați pățit, dar de multe ori am ajuns în magazine și nu am reușit să găsesc produsele pentru care venisem. Comandând online scap de această grijă.

Până în acest moment sincer nu m-am gândit la posibilitatea de a achiziționa produse din carne din mediul online. Sincer, nici nu știam că există această posibilitatea, că se poate să cumperi un produs atât de perisabil, să îl primești acasă și să fi și 100% convins că este în regulă, că nu vei face vreo toxiinfecție alimentară după consumarea lui. În Carmangeria Moldovan aveam încredere încă de când m-am mutat la Cluj și tocmai de aceea sunt sigură că putem achiziționa carne proaspătă online de la ei cu doar câteva click-uri și în cele mai sigure condiții.

Ce fel de carne proaspătă putem achiziționa de la Carmangeria Moldovan?

Preparatul pe care eu l-aș achiziționa de fiecare dată cu drag de la ei este mușchiulețul de porc, vă pot asigura că este fraged și numai bun pentru a putea fi folosit. Noi am achiziționat data trecută de la ei și trebuie să vă mărturisesc că a meritat toți banii. Cel mai mult îmi place că la ei carnea are gust de carne. Eu am fost crescută la casă, de multe ori aveam carne de la animalele noastre sau luam de la țară. Tocmai de aceea nu m-am împăcat foarte bine cu carnea din comerț, mi se pare că nu are un gust anume. Sincer de multe ori nu fac diferența dintre carnea de porc și cea de vită, tocmai pentru că sunt tratate cu ceva. La Carmangeria Moldovan lucrurile se schimbă și poți simți gustul acela de carne proaspătă.

Un alt produs care îmi place foarte mult este carnea de lucru de mânzat. Acest produs îmi place în special pentru ciorba de perișoare. Știu că veți spune că este mai ușor să cumperi carne gata tocată, dar mie îmi place să o toc eu, să fiu eu cea care decide procentajul de grăsime. În plus îmi place că pot vedea eu exact ce carne este băgată în acest preparat. Tocmai de aceea de fiecare dată când vreau să fac chiftele sau ceva ce necesită carne tocată prefer să cumpăr carne de lucru și să o toc eu. Să vă mai zic că așa vă puteți face direct la voi în casă cei mai buni și sănătoși cârnați? Dacă nu vreți să vă tocați voi carnea vedeți că au și ei carne tocată pe site.

Pentru că noi iubim ciorba de burtă, dar și ciorba de cartofi nu mă pot opri din a vă menționa că de la ei poate fi achiziționat și rasol mâncat cu os. Acesta este perfect pentru ciorbe, oferindu-le un gust excepțional. Nouă ne place foarte mult pentru că în general are un os modic și rămâne și carne în ciorbă. Noi preferăm să îl punem cu totul în ciorbă și să scoatem osul abia la final, atunci când porționăm carnea. În felul acesta gustul acela de os rămâne în ciorbă și îi oferă un gust aparte.

Cum putem achiziționa carne proaspătă online?

În primul rând îi putem contacta pe cei de la Carmangeria Moldova folosind:

  • Website-ului carmangeriamoldovan.ro
  • telefon: 0747051900
  • Mergând în unul din cele 31 de magazine fizice

Pentru a putea achiziționa din mediul online trebuie să intrăm pe site-ul lor. Acolo ne vor fi afișate prețurile și gramajul pentru toate produsele de pe site. Noi trebuie să adăugăm în coșul de cumpărături cantitatea de care avem nevoie. Mai apoi ne facem cont, completăm toate datele și plasăm comanda.

Trebuie să menționez încă de la început că aceștia nu livrează în toată țara, ci doar în jurul Clujului. Mai exact dacă sunteți din Cluj-Napoca, Apahida, Baciu, Floreşti, Chinteni, Dezmir sau Jucu puteți comanda de pe site-ul lor și apoi să primiți produsele direct acasă.

Mai apoi produsele ne vor fi livrate cu ajutorul mașinilor carmangeriei, tot ce avem noi de făcut este să ridicăm pachetul și apoi să ne bucurăm de produsele primite. Mie mi se pare o idee genială mai ales dacă nu aveți un magazin în zonă și vă doriți să încercați produsele lor. Sunt sigură că după prima comandă vă veți dori să achiziționați și mai multe produse de la ei de pe site, pur și simplu crează dependență acest magazin.

Voi ce părere aveți despre această posibilitate? Vă încântă ideea de a putea comanda carne proaspătă din mediul online?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.