Machiajul perfect se face cu creioanele de sprâncene potrivite

Bine ați revenit, dragele mele! În articolul de astăzi vreau să povestim un pic despre machiaj și despre un produs pe care recent l-am descoperit. Este vorba despre creionul de sprâncene. Sinceră să fiu până de curând credeam că există doar creioane de buze și de ochi. Cum nu este niciodată prea târziu să înveți lucruri noi cum am aflat despre acest produs mi-am și cumpărat. Eu niciodată nu am putut să aleg un produs din prima, așa că atunci când am căutat creion sprâncene am pus în coș două.

De ce consider că este important un creion de sprâncene? Pentru că putem ascunde cu ajutorul lui micile imperfecțiuni ale sprâncenelor noastre. Trebuie să recunoaștem că nu toate am avut ocazia de a avea sprâncene perfecte, dese și fără goluri, iar chiar dacă am avut pe parcurs am pierdut aceste calități. Eu am vrut să îmi iau pentru a putea da o culoare mai puternică sprâncenelor, dar și pentru a ascunde locurile din care lipsesc câteva fire. Am ales două produse diferite pentru a îmi putea forma mai ușor o părere despre ele.

MUA Makeup Academy – Brow Define

Am ales acest creion pentru că știam deja cum se folosește. Este un creion clasic care este folosit de această dată pentru sprâncene. Brow Define mi s-a părut cea mai bună alegere pentru că în primul rând vine cu o perie, mereu am adorat aceste perii care îți permit să aranjezi sprâncenele, dar și să scapi de firele care erau căzute. În al doilea rând l-am ales pentru că vine cu o ascuțitoare încorporată în capac. Nu știu de voi, dar eu mereu fie uit ascuțitorile, fie le pierd.

Ca și aplicare mi se pare ușor de utilizat, putând fi acoperită ușor atât o zonă mică, cât și una mai mare. Mie mi s-a părut mai ușor de trasat conturul sprâncenelor cu acest produs, față de produsul pe care urmează să vi-l prezint. Ce mi-a plăcut la el este că se ascute ușor și vârful creionului nu se rupe rapid, am întâlnit de multe ori creioanele acelea la care după ce terminai de ascuțit îți dădeai seama că vârful a rămas în ascuțitoare. Nu este cazul acestui produs.

Essence – SUPERLAST 24h

Essence este brand-ul pe care îl ador în materie de cosmetice. Aveam deja de la ei 4 sau 5 produse așa că nu mi-am făcut multe griji dacă și acesta va fi bun. L-am ales pentru că oferă o rezistență de 24h. Sincer îmi plac produsele cosmetice care oferă siguranță. De multe ori prefer să plătesc în plus, dar să știu că acel produs va sta cu mine toată ziua. Am ales singura culoare disponibilă, dar îmi place foarte mult.

SUPERLAST 24h este un creion de sprâncene care se aplică mai ușor decât primul prezentat. Mie mi s-a părut mai cremos și mai ușor de utilizat. Sunt însă curioasă cât timp poate fi folosit pentru că mi-a lăsat impresia că trebuie să folosesc o cantitate mare de produs. Și acesta are o mică perie care ajută la aranjarea sprâncenelor. Acest produs este de asemenea rezistent la apă lucru care m-a atras. Îl văd perfect chiar și pentru o zi la piscină.

Acestea sunt creioanele de sprâncene pe care le folosesc și pe care le-am încercat. Voi ce creioane sprâncene folosiți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.