Decathlon ne așteaptă cu campania de prim pret tehnic de vreme rece

Bine ați revenit, dragele mele! În articolul de astăzi vreau să povestim despre campania celor de la Decathlon, prim preț tehnic de vreme rece. În această categorie avem ocazia de a găsi prețuri mici pentru o gamă foarte largă de produse atât de importante în sezonul rece. Mai exact prim preț înseamnă toate produsele care au cel mai mic preț dintr-o categorie creată pentru un sport. Ele îți oferă posibilitatea de a practica sportul mult iubit în siguranță și posibilitatea de a te bucura de confort. Dacă nu intrați pe link-ul de mai sus ci direct pe site trebuie să știți că aceste produse sunt evidențiate cu ajutorul etichetei Galben-Albastră cu „prim preț tehnic” .Nu știu cum sunteți voi, dar eu mereu iubesc să caut produse din timp și iubesc ca an de an să îmi cumpăr măcar un produs nou. Mă simt atât de bine când știu că am o pereche de cizme noi sau o geacă.

Până acum 2 ani Decathlon pentru mine era ceva necunoscut. Auzisem de ei de la prieteni, dar nu le încercasem produsele. Aveam cumva impresia că prețurile lor sunt mari și nu merită. Asta până când mama mea m-a convins că am nevoie de o pereche de ghete de calitate. Tot ea m-a făcut să încerc câteva perechi de la Decathlon și de atunci am rămas fana lor. Produsele de la ei țin de cald și sunt perfecte pentru sezonul rece. În plus sunt foarte rezistente. În continuare haideți să vă arăt câteva produse care fac parte din campania mai sus menționată.

Dacă vreți să faceți sport în aer liber atunci trebuie obligatoriu să vă achiziționați o pereche de colanți respiranți. Aceștia sunt cea mai tare chestie care a fost inventată fiind destinați celor care vor să practice fotbal. Vă permit să faceți sport în voie, dar în același timp permit și pielii să respire. Sincer mie mi se par cei mai potriviți în această perioadă a anului.

În ceea ce privește vremea rece eu sunt de părere că trebuie să ținem cont de gradul de impermeabilitate pe care ni-l oferă produsele. De exemplu, geaca de mai sus este perfectă dacă vrem să facem o drumeție cu prietenii sau pur și simplu ni se pare foarte frig afară. Ea este impermeabilă, deci primele ninsori nu o să fie o problemă foarte mare pentru noi. Desigur, ea trebuie asociată și cu alte echipamente pentru iarnă, dar sunt sigură că deja știți asta.

Un alt lucru pe care îl consider important este ca produsele pe care le achiziționăm să fie ecodesign sau mai bine spus să aibă un design creat după conceptul eco. Un astfel de exemplu este polarul de mai sus. Acesta este realizat din materiale care permit pielii să respire, dar care în același timp păstrează o temperatură optimă. Astfel este potrivit pentru zilele friguroase de iarnă.

De ce îmi plac cei de la Decathlon? Pentru că toate produsele pe care aceștia le vând sunt testate. Ce înseamnă asta? Că ei se asigură că pe vreme rece tu ai posibilitatea de a nu îngheța, de a avea o temperatură cât de cât constantă. Pentru mine acest lucru este foarte important deoarece nu îmi place deloc frigul, aș rămâne mereu închisă în casă doar ca să nu ies afară.

Voi cum rezistați în această perioadă a anului? Preferați să vă cumpărați produse care să vă asigure căldura sau să rămâneți închiși în casă? Ce părere aveți despre promoția celor de la Decathlon? Există produse care v-au atras atenția și pe care vă doriți să le achiziționați?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.