Ce produse pentru mama și copilul putem achiziționa de pe Notino?

Bine ați revenit, dragele mele. În articolul de astăzi vreau să povestim despre cea mai frumoasă perioadă din viața oricărei mămici. Este vorba de primele săptămâni pe care aceasta are ocazia de a le petrece în preajma celui mic. Știu că și restul sunt la fel de importante, dar cel mai greu este la început. Atunci când te obișnuiești cu „meseria” de mămică, atunci când începi să înțelegi ce este bine și ce nu este bine să faci.

În această perioadă este foarte important să folosești doar produse din categoria mama și copilul . Aceste produse au fost selectate cu maximă atenție pentru a îți veni în ajutor. Acum depinde foarte mult de tine pe care dintre ele vei alege să le achiziționezi și pe care nu. Îți recomand să citești cu atenție descrierile pentru că există produse și pentru copii, nu doar pentru bebeluși.

Știu că probabil multe veți zice, ok dar tu nu ai copil, de unde știi toate astea? Ei bine, am un nepoțel pe care îl iubesc enorm de mult. O dată cu nașterea lui am învățat și eu multe lucruri despre copilași și tocmai de aceea mi-am permis să le împărtășesc și cu voi.

Șervețelele umede sunt nelipsite din viața unei mămici!

Există foarte multe situații în care șervețelele umede sunt o reală binecuvântare. Chiar dacă, să zicem că acasă, vi se pare mai ușor să îl spălați decât să le folosiți atunci când sunteți pe drum șervețelele umede vă pot scăpa de o grijă. Ele sunt perfecte atât pentru schimbarea scutecului, cât și pentru curățarea mâinilor murdare sau chiar pentru curățarea jucăriei preferate.

Este foarte important să alegeți cu atenție șervețelele umede pentru a nu vă trezi cu iritații sau alergii. Eu vă recomand să alegeți Pampers Sensitive șervețele delicate pentru copii pentru piele sensibilă. Acestea au fost create cu atenție pentru copii și vă pot scăpa din multe situații neprevăzute. Mereu am avut încredere în firma Pampers și am ales pentru cel mic foarte multe produse de la acest brand. Până în acest moment nu am dar greș cu ele.

Colorant + Spumant de baie

Știu acest produs nu mai este unul obligatoriu, dar devine un accesoriu important mai ales dacă vreți să îi obișnuiți pe cei mici cu baia. Noi l-am achiziționat după ce nepotul a împlinit un anișor, până la această vârstă el nefiind recomandat. Trebuie să vă mărturisesc că l-a cucerit de la prima utilizare, abia am reușit să îl convingem să părăsească cădița.

Noi am ales Ziaja Baby, dar există multe alte produse de acest fel pe care le puteți folosi. Nu uitați că cel mai important este ca cel mic să se simtă bine și să apreciez mica schimbare. Mai apoi cu siguranță veți descoperi alte modalități de a îl ține ocupat și de a îl face să adore baia.

Voi ce produse pentru mama și copilul ați achiziționat în primii ani de viață ai celor mici? Ce produse recomandați?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.