O listă cu magazinele care ne oferă reduceri de Black Friday! (1)

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să povestim despre cum ne putem pregăti pentru reducerile de Black Friday. Așa cum deja știți în această lună din an au loc cele mai tari reduceri. Tocmai de aceea trebuie să găsim timp pentru a ne bucura de toate reducerile posibile. Este cel mai bun moment și pentru a cumpăra cadouri de Crăciun, mai ales dacă găsim ceva interesant pe site-uri. Pentru mine această perioadă din an este foarte importantă pentru că îmi oferă acces la un număr mare de reduceri. Acest lucru este favorabil și pentru perioada aceasta din an deoarece majoritatea website-urilor ne oferă posibilitatea de a comanda produse online. Mai apoi acestea ne vor fi livrate direct acasă.

M-am gândit că cel mai probabil și voi vă doriți să obțineți o listă cu magazine care ne oferă reduceri și promoții de black friday. Tocmai de aceea am întocmit o listă cu câteva magazine care ne oferă reducerii de Black Friday. Cu ajutorul acestei liste vă puteți crea o idee cu dorințe, o listă cu produse pe care vi le doriți. În plus puteți urmări produsele pentru a vă asigura că reducerile chiar se aplică. Eu de multe ori prefer să pun produsele în wishlist sau în coșul de cumpărături și apoi de Black Friday să verific reducerile.

1. BeKid.ro

BeKid.ro este un magazin online care ne oferă toate produsele de care are nevoie o familie care are copil mic sau de care are nevoie orice rudă care vrea să facă o surpriză unui copilaș. Tocmai pentru că se apropie și Sărbătorile de Iarnă m-am gândit că trebuie să vă povestesc despre reducerile pe care acest magazin ni le pregătește.

Mai exact în perioada 12-14 Noiembrie 2021 cei de la BeKid.ro organizează Black Friday și au reduceri de până la 70% la tot foarte multe produse. Există reduceri la produse precum jucării, biciclete, pătuțuri pentru copii, tobogane, dar și multe alte produse.

Acum aveți ocazia de a face cele mai frumoase cadouri celor mici și astfel să vă bucurați de toate produsele frumoase pe care acest magazin online ni le oferă. Încă din primele zile de viață ale celor mici cei de la BeKid.ro ne sunt alături. Ei sunt pregătiți pentru a ajuta orice familie și pentru a îi oferi produse care să le satisfacă toate produsele.

2. eOrion.ro 

Un alt magazin care ne pregătește reduceri în această perioadă a anului este eOrion.ro. Aceștia ne oferă produse precum corpuri de iluminat, becuri LED și multe alte produse de iluminat. Tocmai de aceea dacă plănuiți schimbări în casa voastră atunci acum este cel mai bun moment pentru a vă schimba produsele de iluminat.

Acest magazin online organizează reducerile de Black Friday în perioada 12-14 Noiembrie 2021. Aceștia ne promit foarte multe reduceri și tocmai de aceea este bine să salvați website-ul și să îl accesați în perioada stabilită.

Eu l-am adăugat pe lista mea de favorite pentru că de mult ne-am dorit să achiziționăm becuri LED pentru a reduce consumul și pentru a fi mai prietenoși cu mediul. A fost o perioadă în care am folosit becuri LED, dar apoi nu ne-am uitat la promoții așa că nu am mai cumpărat unele. Acum sper ca de Black Friday să pot cumpăra becuri pentru toată casa. Sincer mi se par mult mai utile față de becurile clasice și au o durată de viață mult mai mare.

3. Artool.ro

Dacă vă doriți să faceți schimbări în casă sau grădină atunci trebuie să vă pregătiți pentru reducerile de Black Friday pe care le oferă Artool.ro. Acest magazin online ne oferă reduceri în perioada 12-14 Noiembrie 2021. Printre produsele pe care acest magazin le oferă se numără și produse de Bricolaj, Grădină, Amenajări Interioare, dar și multe alte produse de acest gen.

Acum este cel mai bun moment pentru a începe redecoratul sau mai bine transformarea locului vostru preferat. Nu știu de voi, dar eu de când cu pandemia mă axez mai mult pe decorarea grădinii. Mi se pare interesant că acum avem ocazia de a cumpăra produsele necesare pentru a face acest lucru la un preț accesibil. În plus avem la dispoziție mai mult timp pentru decorat și pentru căutat metode de a transforma orice loc.

4.  PalariaDadarlat.ro 

Acest magazin online ne oferă de Black Friday, mai exact în data de 12 Noiembrie, reduceri de până la 30% pentru pălăriile din colecțiile lor. Asta înseamnă că acum avem ocazia de a ne cumpăra cele mai drăguțe pălării la prețuri foarte accesibile.

Sincer mie îmi place foarte mult această idee și sunt de părere că se merită să profităm de această situație pentru a ne cumpăra pălării la reducere. Nimic nu este mai frumos decât a avea șansa de a cumpăra un produs realizat cu drag pentru noi toți.

5. Eladerm.ro

Dacă vă doriți să achiziționați produse dermatocosmetice cu reduceri de până la 40% atunci ar trebui să accesați website-ul celor de la Eladerm.ro. Acest magazin online oferă o serie foarte largă de astfel de produse și organizează Black Friday în perioada 12-14 Noiembrie 2021 având reduceri interesante pentru toate produsele.

6. Kafferoma.ro

Un alt magazin online pe care l-am descoperit atunci când îmi pregăteam lista cu magazine pe care trebuie să le vizitez de Black Friday este Kafferoma.ro. Acesta ne pregătește reduceri în perioada 12-14 Noiembrie 2021. Reducerile sunt de până la 20% și sunt pentru produse din categoriile capsule cafea, boabe cafea și accesorii. Acum aveți ocazia de a vă pregăti cele mai bune cafele și să plătiți un preț mult mai mic pentru produsele necesare pentru ele.

7. Maniamall.ro 

Ultimul magazin despre ale cărui reduceri de Black Friday vă voi povesti este Maniamall.ro. Aceștia ne oferă reduceri de până la 35% pentru tot ce înseamnă accesorii auto, produse pentru casă și grădină, mobilier, produse decorative, dar și multe alte produse. Acum este cel mai bun moment pentru a vă achiziționa de exemplu o masă-toaletă de machiaj. Reducerile au loc în perioada 12-14 Noiembrie 2021, acoperind o gamă foarte largă de produse.

Voi ce magazine online urmăriți în acest an? De unde vreți să vă achiziționați produse la preț redus?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.