Am descoperit un site frumos cu genți de piele

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să povestim despre un magazin online cu genți de piele damă pe care l-am descoperit recent. Mie îmi place să îmi cumpăr în permanență genți. Mă simt altfel atunci când aleg să port o geantă nouă sau o geantă pe care nu am mai purtat-o de mult. Acum acest lucru mi se pare greu de făcut deoarece nu mai merg fizic la cursuri. Atunci aveam zi de zi un motiv pentru a purta o geantă nouă. Acum abia merg la cumpărături de 2 ori pe săptămână. Cu toate acestea veștile par bune și am decis să profit de această perioadă pentru a cumpăra genți noi. Astfel atunci când vor începe cursurile voi putea merge cu genți noi.

Acum câțiva ani eram de părere că orice geantă merge. De multe ori am cumpărat pachete de genți doar pentru că aveau un preț mic. Acest lucru nu m-a ajutat pentru că ele erau de proastă calitate și se rupeau rapid. Anul trecut am încercat o geantă scumpă și este încă la fel de frumoasă. Tocmai de aceea am ajuns la concluzia că mai bine cumpăr calitate și nu cantitate. Despre peloro.ro am citit prima oară la Alina și de atunci mi-am propus să le încerc gențile. Mi-au plăcut pentru că au genți de piele, dar și foarte multe modele din care să aleg. Am însă o problemă: nu știu pe care să o aleg.

Pentru mine acest lucru este cea mai mare problemă. Sincer vă spun că eu dacă aș avea banii necesari le-aș cumpăra pe toate. Cum acest lucru nu este posibil de multe ori încerc să cumpăr doar 3-5 genți/an. Sunt de părere că o femeie trebuie să aibă de unde alege, să aibă atât mărimi diferite, cât și culori diferite. În felul acesta vom putea transforma o ținută cu ajutorul genții pe care alegem să o achiziționăm.

Ce modele de genți mi-au atras atenția?

Modelul de mai sus mi-a plăcut enorm de mult și cel mai greu mi-a fost să aleg culoarea. Am rămas la aceasta deoarece mi se pare cea mai apropiată de negru. Această geantă mi se pare potrivită și pentru viața de zi cu zi. O putem folosi pentru a putea merge la cumpărături, dar și pentru a merge la un suc. Sincer de mult timp nu am mai văzut un astfel de model care nu are o închizătoare vizibilă din exterior. De asemenea, ce îmi place cel mai mult la acest site este că ne pune și o poză cu modul în care această geantă arată pe un manechin. Acest lucru este foarte important pentru a ne forma o idee despre mărimea ei.

Cel de al doilea model care mi-a plăcut foarte mult este cel de mai sus. Sincer această geantă este mai elegantă și sunt de părere că este mai potrivită pentru a o lua la cursuri sau chiar și la muncă. În plus ea oferă mai mult spațiu pentru depozitarea lucrurilor personale. Această geantă face parte din categoria genților care au închizătoarea în față, ea fiind foarte vizibilă pentru cei din jur. Cu toate acestea ea este foarte bine asortată la geantă. Auriul fiind o culoare perfectă pentru a exprima eleganța și bunul gust.

Acestea sunt două dintre gențile care mi-au atras atenția. Cu cât stau mai mult pe site-ul lor cu atât îmi doresc mai multe modele și mi se pare mai dificil de ales. Îmi plac atât modelele, cât și materialul din care sunt făcute. De asemenea, împărțirea lor pe categorii mă ajută foarte mult să afișez doar gențile de care am nevoie. Cu toate acestea mi se pare greu de ales. Voi de ce lucruri țineți cont atunci când vă alegeți o geantă?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.