Vreți să vă cumpărați apartamente în Sebeș?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! Articolul de astăzi este dedicat celor care își doresc să aibă propria lor casă. Eu mereu am fost de părere că este foarte important să ai casa ta, să ai locul la care să te întorci. Tocmai de aceea m-am decis să vă povestesc despre proiectul Atmosphere Residence. Ce proiect este acesta? Este un proiect imobiliar care ne oferă șansa atât de a obține o casă cât și de a obține un venit permanent. Sincer eu sunt de părere că ambele posibilități sunt interesante și că ar merita testate măcar o perioadă.

Cum îți poți cumpăra un apartament cu 3 camere?

Am observat că de multe ori oamenii atunci când își cumpără un apartament aleg unul cu două camere, dar eu sunt de părere că este mai bine să achiziționeze unul cu 3 camere. De ce spun asta? Pentru că în mod normal prima cameră este a cuplului, iar a doua pentru invitați, dar de multe ori avem nevoie și de a treia cameră. Aceasta pentru început poate avea un alt scop, de exemplu un birou, dar mai apoi poate deveni camera copiilor. Sunt de părere că mai bine investești de la început în ceva bun, decât să trebuiască pe parcurs să modifici.

În plus în cadrul acestui proiect poți achiziționa apartamente cu trei camere la prețuri accesibile într-o zonă bună a Sebeșului. Asta înseamnă că vă veți putea achiziționa un apartament fix așa cum vă doriți. Firma despre care vă vorbesc prezintă pe website-ul lor toate apartamentele care sunt disponibile. Asta nu înseamnă doar că vă spune că au x apartamente. Din contră pentru fiecare apartament veți putea observa modul în care este orientat. De asemenea, dacă vă doriți să vedeți cu ochii voștri cum arată apartamentul puteți programa o întâlnire.

Ce beneficii ai dacă îți cumperi un apartament față de a sta în chirie?

În ultimul timp am observat că multe persoane aleg să stea în chirie, decât să cumpere o casă sau un apartament. Atunci când vine vorba de casă înțeleg ideea, costurile sunt mult mai mari, dar ei au posibilitatea de a alege achiziționarea unui apartament. Chiar dacă nu există încă banii pentru achiziționare există posibilitatea unei rate. Acest lucru este benefic mai ales dacă alegeți un pachet care să vă ofere posibilitatea de a plăti lună de lună o sumă aproape egală cu cea pe care ați da-o în mod normal pe chirie. În felul acesta în loc să plătiți bani unui străin, plătiți bani pentru casa voastră?

Ce se întâmplă dacă după 3 ani nu mai vreau să stau acolo? Dar dacă nu mai pot plăti creditul?

Cea mai simplă soluție este să găsiți un chiriaș. Astfel el va plăti ratele și veți evita ca banca să preia apartamentul. Până vă puneți pe picioare rata va putea fi plătită așa. De asemenea, după plata creditului puteți păstra apartamentul pentru a obține venituri din închirierea lui. Astfel îl veți putea transforma într-un venit periodic. Plus că datorită zonei liniștite puteți obține o chirie mai mare și astfel să vă rămână și o sumă de bani după plata ratei.

Eu sunt de părere că în zilele noastre avem multe modalități de a ne cumpăra propria casă și este păcat să alegem chiria. Cel mai important atunci când alegeți achiziționarea unui apartament este să vedeți cât de nouă este construcția, cum este zona în care se află, lucruri care vă sunt necesare pe viitor.

Dacă vrei să ai și tu o casă prin intermediul proiectului Atmosphere Residence atunci apelează la ei prins:

  • website: https://atmosphere-residence.ro
  • rețele de social media: Facebook
  • adresă: Sebeș, str. Transilvania, nr. 2, jud. Alba, Romania
  • e-mail: office@sancasa.ro, alexa.similie@sancasa.ro
  • telefon: 0751061359

Ce părere aveți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.