Reducerile de Black Friday ne așteaptă pe Notino

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! Anul acesta mi-am cumpărat foarte multe produse de beauty și am promis că până la sfârșitul anului nu voi mai lua nimic. Dar socoteala mea nu a fost bună pentru că există Black Friday. Știu că o parte din voi veți spune că e o minciună, că nu există reducerile. Cu aceeași impresie am rămas și eu după ce produsele puse în wishlist au ajuns să fie mai scumpe acum, decât acum 3 luni.

Totuși am găsit un magazin online care chiar are reduceri. Este vorba de Notino. În articolul de astăzi vă voi prezenta 3 produse pe care le-am cumpărat de pe Notino în august și acum le puteți lua la un preț mult mai mic. Consider că asta e cea mai bună dovadă de seriozitate din partea unei firme. În plus îmi place să vorbesc din experiența mea și am ales să fac asta pentru că sunt sigură că vreți să profitați de Black Friday 2021.

Când are loc Black Friday 2021 pe Notino?

8.11 – 28.11.2021

În fiecare luni apar alte produse reduse!

Ce produse de pe Notino mi-au plăcut și sunt la reducere de Black Friday?

Spuma de corp Strawberry & Milk este cea mai bună alegere pe care am făcut-o anul acesta. Pur și simplu abia aștept ziua în care pot folosi acest produs. Chiar dacă îmi place foarte mult încerc să îl folosesc doar de 2 ori pe săptămână. Produsul are o consistență plăcută și un parfum care rămâne în piele. Partea cea mai bună este că ai nevoie doar de puțin produs pentru ca acesta să intre în piele și să lase senzația de plăcut. Cel mai mult m-a atras la acest produs că este realizat din ingrediente naturale.

Un alt produs pe care am ajuns să îl ador este balsamul de păr Gliss Colour Perfector. Acest produs este diferit față de balsamurile de păr clasice, mai exact el se pulverizează pe părul umed și nu se clătește. Lasă un păr cu volum și am observat că senzația aceea de păr îngrășat apare cam după 4 zile și nu după 2 zile cum mi se întâmpla de obicei. Printre „defectele” lui aș putea spune că este mirosul, are un parfum genial care te face să îți dorești să îl folosești și când părul este uscat. De asemenea, am văzut că de când îl folosesc vopseau de păr nu se mai duce așa de repede.

Ultimul produs despre care vă voi vorbi astăzi, este gentuța de cosmetice Basic Collection. Aceasta este perfectă pentru călătorii, intră cam 12 produse de make-up în ea (depinde de dimensiunile lor). Mi-a plăcut la ea că are un interior care este ușor de curățat de farduri. Am avut neșansa de a mi se sparge o cutiuță cu farduri și acestea au ieșit rapid cu un șervețel umed. Consider că este foarte utilă mai ales pentru femeile care vor să aibă n permanență cu ele câteva farduri.

Acum este cel mai bun moment să vă bucurați de reduceri. Nu uitați că puteți lua atât produse pentru voi cât și cadouri black friday. Asta înseamnă că puteți să vă stabiliți de acum lista de cumpărături pentru Crăciun și să profitați de toate reducerile. Ofertele sunt diferite săptămână de săptămână, deci nu uitați să verificați site-ul Notino în permanență. Spor la cumpărături și sper că v-am fost de ajutor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.