De ce am ales achiziționarea unor espressoare home/office și de unde?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare. Nu credeam că o să ajung vreodată să scriu un articol despre așa ceva. Pur și simplu aveam impresia că eu nu voi avea niciodată nevoie de espressoare home/office de calitate. De ce spun asta? Pentru că eu nu beau cafea, nu am băut niciodată și nici nu cred că voi începe prea curând. Pur și simplu mereu gustul cafelei m-a făcut să mă simt rău. În schimb ador parfumul ei, dacă aș putea aș sta non-stop cu nasul într-un borcan de cafea.

Tocmai de aceea mereu am fost de părere că espressoarele sunt ceva care țin doar de cafea și atât. Ei bine m-am înșelat. Espressoarele sunt perfecte și pentru cei care vor o ciocolată caldă sau un cappuccino. După ce am aflat asta am început să îmi doresc și eu unul, iar acum nu regret deloc alegerea. Nimic nu poate fi mai frumos decât să îți pregătească cineva cana cu băutura preferată până ce tu de exemplu îți faci patul.

Unde am găsit espressoare home/office?

Știu că poate pentru mulți dintre voi achiziționarea unui espressor se rezumă la site-uri precum Emag sau Altex, dar eu mi-am dorit un site serios. Tocmai de aceea am ales să mă uit peste oferta celor de la webcoffee.ro. Acesta este un magazin online specializat în vânzarea de espressoare. Vorbim despre un site cu experiență care grupează aparate de la brand-uri renumite.

În plus la acest magazin online am găsit unele din cele mai bune oferte atât pentru espressoare personale, cât și pentru cele profesionale. Acum singura mea problemă este să mă decid asupra modelului pe care îl vreau și să plasez comanda pentru acesta.

Ce espressoare home/office mi-au atras atenția?

Ca de fiecare dată prima oară m-am uitat cam care ar fi cea mai bună combinație și am găsit oferta de mai sus. Este vorba despre un espressor cu capsule. De ce mi-a atras atenția? Pentru că știu de la părinții mei că două mărci de cafea nu au același gust și că este dificil să le testezi pe toate. Tocmai de aceea m-a tentat oferta care îți permite să testezi 7 tipuri de cafea diferite la un preț bun.

Care a fost dezavantajul acestui produs? Că are în oferte doar cafele. Asta înseamnă că eu trebuie să aflu dacă există capsule cu ciocolată caldă sau cappuccino care să se potrivească la el. În rest aparatul are tot ce îi trebuie și calitate și o ofertă de nerefuzat.

Cel de al doilea espressor care mi-a atras atenția este cel din poza de mai sus. Acesta este unul mult mai complex. Mai exact el permite atât folosirea de capsule, cât și posibilitatea de a face cafea clasică, ceai sau orice alte combinații. Sincer acesta m-a atras cel mai mult pentru că îmi oferă și mie posibilitatea de a mă bucura de o băutură care nu este cafea. De asemenea, la acesta mi-a plăcut foarte mult că poți regla înălțimea la care se află cana în care îți vei face cafea sau ceai. Astfel poți folosi și o cană mai mare, dar și una mai mică, în funcție de dorințele tale.

Eu încă nu m-am ales asupra unuia, dar sper să o fac curând. Tu ce părere ai despre aceste produse?

Pe cei de la webcoffee.ro îi putem găsi:

  • pe website-ul: webcoffee.ro
  • la telefon: 0726 788 555
  • pe e-mail: office@webcoffee.ro
  • la adresa: sediu: STR. NEGOIU, NR. 41, SECTOR 3, BUCURESTI, ROMANIA

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.