Achiziționează acum cei mai frumoși brazi de Crăciun artificiali

Bine ați revenit, dragele mele cititoare. În articolul de astăzi vreau să povestim despre o metodă foarte bună de a simți că a venit Crăciunul. Nu știu de voi, dar eu încă îmi mai amintesc de copilărie, de instalația aia cu o melodie pe care părinții o urau, dar noi o iubeam. Îmi e dor de serile de iarnă când adormeam uitându-ne la jocul fulgilor de nea. Primele noastre Crăciunuri au fost îmbrăcate de mirosul de brad proaspăt, îmi aduc și acum aminte cum se chinuia săraca mama să scoată pinii atunci când bradul trebuie despodobit.

Mai târziu am avut și noi primul brad artificial, sincer vă spun că îl avem și acum, și-a mai pierdut din splendoare, s-a și rupt de câteva ori dar ne-a fost greu să renunțăm la el. Încă poartă în el mirosul copilăriei. Cu toate acestea anul acesta ne-am propus că avem nevoie de un brad nou. Poate în felul acesta vom reuși să deschidem un nou capitol din viețile noastre. Tocmai de aceea pot spune că am început vânătoarea de brazi de Crăciun artificiali.

De unde ne putem achiziționa brazi de Crăciun artificiali?

Așa cum probabil deja vă așteptați soluția pe care o propun este una online. Sincer consider că în felul acesta veți putea economisi mai mult timp și veți avea acces la o gamă mult mai diversificată de produse. Pentru că nu vreau să vă țin prea mult în suspans vă mărturisesc că magazinul la care voi face azi referire se numește maniamall.ro și ne oferă foarte multe produse pentru locuință și nu numai.

Eu i-am descoperit acum câteva luni când am decis că vechiul brad de Crăciun are nevoie de un înlocuitor și de atunci mă uit în permanență peste modele. Sinceră să fiu nu sunt foarte decisă spre ce model aș putea să îmi îndrept atenția pentru că toate sunt așa de frumoase. Dacă vă doriți și aveți timp v-aș ruga să vă uitați peste modelele prezentate mai departe și să îmi ziceți care vă place mai mult.

De ce să alegeți un brad artificial? Pentru că în primul rând așa protejați natura. Brazii naturali sunt tăiați doar în perioada Crăciunului și apoi sunt aruncați la gunoi. Prea puține persoane aleg să achiziționeze un brad natural în ghiveci pe care la sfârșitul Sărbătorilor de Iarnă să îl planteze undeva, iar asta e trist. Natura are nevoie de mult timp pentru ca un puiet să ajungă un brad frumos, iar noi avem nevoie de mai puțin de o lună ca să îl distrugem.

Pomii artificiali fac mai puțină mizerie, sunt ușor de strâns și costă mai puțin, dacă ne gândim la investiția pe următorii ani. Acestea sunt câteva dintre motivele care m-au făcut să îmi doresc în continuare un brad artificial și nu unul natural.

Ce modele de brazi de Crăciun artificiali mi-au atras atenția?

De aici deja lucrurile se complică pentru că există mult prea multe modele absolut superbe. Pentru început am ales un brad micuț, de doar 80 cm. Acesta este foarte bogat în verdeață și la prima vedere pare un brad real. Mereu mi-au plăcut brazii care au verdeață multă, dar sincer să spun că am văzut și brazi „mai săraci”, dar care arătau genial cu decorul potrivit.

Acest brad de Crăciun artificial verde natural Austria pare cea mai bună decizie dacă nu aveți foarte mult loc, dar totuși vreți să vă bucurați de frumusețea unui brad de Crăciun. În plus veți avea posibilitatea de a vă „păcăli” câțiva prieteni că ați luat un brad natural.

În continuare am ales să vă prezint bradul de Crăciun Babbo Natale, un brad de dimensiune medie, 150 cm. Am ales acest model pentru că mi-aș dori ceva nou, iar un brad alb atrage atenția. Ce mi-a plăcut la el este că e îmbrăcat, dar și că are crenguțele puțin mai lungi decât celălalt.

Consider că pe el ar arăta foarte bine decorațiunile roșii sau albastre sau chiar verzi. Ar fi o idee genială de a face în fiecare an bradul diferit și de a îi uimi pe oaspeți. Eu cred că acest brăduț va atrage atenția și va aduce multă lumină în casa voastră.

Ultimul model pe care vi-l voi mai prezenta azi este un brad de Crăciun artificial canadian cu ramuri ninse. Mi-a plăcut foarte mult jocul de culori pe care îl face. Sincer am intrat pe link pentru că nu îmi puteam inițial da seama ce se află pe rămurele. Mai apoi am rezistat cu greu tentației de a îl adăuga în coș.

Ca și dimensiune este mare, are 220 de cm, dar sincer mie mi se pare perfect. În plus îmi place ideea de a lua o combinație între nou și vechi, o combinație care amintește de natură și de frumusețea acesteia.

Contact:

Ce părere ai despre aceste produse? Care îți place mai mult?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.