Ce trebuie să știi atunci când ai primul contact cu o firmă care oferă servicii de web hosting?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare. Articolul de astăzi se adresează celor care vă doriți ca în curând să vă deschideți un site web. Fie că este vorba de un blog, un site de știri, un magazin online sau o altă formă de site web vă recomand să citiți până la final. Atunci când eu am început cu blogging-ul nu prea aveam idee ce presupune asta, am mers pe „ghicite”. Vouă vreau să vă povestesc tot ce știu pentru a vă ajuta să porniți la drum.

De ce avem nevoie atunci când vrem să ne deschidem un site web?

În primul rând trebuie să avem o idee. Asta înseamnă că trebuie să fim conștienți pe ce domeniu vrem să ne axăm, ce titlu va avea website-ul nostru, dar și care va fi sloganul acestuia. Mai apoi în funcție de cunoștințele pe care le aveți puteți lucra și pe partea de design a website-ului sau puteți apela la profesioniști.

Primul element de care avem nevoie este un domeniu. Acesta este foarte important, el este „casa” afacerii noastre. Știu că există posibilitatea de a opta pentru subdomenii (ceea ce este gratuit), dar credeți-mă că asta este o greșeală imensă. De ce? Pentru că oamenii nu vor avea încredere, în plus după ce ai lucrat 2 ani pe subdomeniu a trece pe domeniu înseamnă a pierde multe. Putem spune că apelarea la un subdomeniu este ca și când ați sta în chirie, dar fără a plăti bani proprietarului.

Al doilea element de care avem nevoie este un pachet accesibil de web hosting SSD. Acesta este reprezentarea „terenului” pe care veți construi casa. În funcție de mai multe lucruri puteți alege un „teren” bun sau un „teren” mai puțin bun. Sper ca în final să pot face un pic de lumină despre ce înseamnă asta. În zilele noastre prețurile de la pachetele de găzduire sunt mult mai atractive și mai ușor de achiziționat.

Ultimul element de care avem nevoie este timpul. Orice ați decide să deschideți obligatoriu va necesita timp. Tocmai de aceea este foarte important să vă stabiliți un orar. În felul acesta veți putea să vă îndepliniți mult mai rapid obiectivele și vă veți obișnui cu noul „job”.

Cum alegem pachetul de web hosting?

Aici depinde foarte mult de modul în care vei folosi website-ul. Dacă vrei să ai un blog sau un site de știri atunci recomandarea mea este să optezi pentru cel mai mic pachet de găzduire web. Astfel dacă după o perioadă vei decide că nu e de tine vei rămâne cu o pierdere mică. În cazul în care vei avea succes și se va dovedi că ai nevoie de mai multe resurse vei putea trece foarte simplu la următorul pachet. Nu are rost să plătești bani în plus pentru serviciile care depășesc nivelul de care ai tu nevoie.

Atunci când vrei să îți deschizi propria afacere online este foarte important să vezi cât ocupă, ce pachet îți oferă cea mai bună lungime de bandă, dar și câteva alte detalii. Deosebirea față de un blog este că tu poți aveam mii de oameni logați în același timp, oameni care schimbă lucruri și fac mișcări. În cazul unui cititor dacă blogul dă rateu șansele să se supere rău de tot sunt mici, dacă asta se întâmplă la o firmă atunci există riscul de a pierde un client.

Eu vă recomand să apelați la o firmă de găzduire web cu experiență în domeniu, o firmă care să  vă ofere acces la un SSL. De asemenea, vă recomand să căutați firmele care au spațiu de stocare SSD. Cei care aveți laptopuri cu astfel de stocare știți deja cât de repede se mișcă, ei bine gândiți-vă că veți avea acces la aceste beneficii direct pentru website-ul vostru. Recomandarea mea este gazduire.ro pentru că ea oferă tot ce v-am spus mai devreme plus multe altele.

Contact:

  • Tel: 0376.44.80.20
  • E-mail: oferte@gazduire.ro
  • Adresa: Str. Calea Floreasca nr. 169, Cladirea IPA, Etaj 2, Camera 4, Sector 1, 014459, Bucuresti
  • Social media: Facebook

Ce părere aveți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.