Ce cadouri pentru bărbați și femei putem cumpăra de pe Notino

Bine v-am regăsit dragele mele cititoare! Astăzi aș vrea să povestim un pic despre Crăciun. An de an aleg atât de ușor produsele pentru femei. Sunt mii de produse din care pot alege și mereu se găsește ceva ce nu am oferit deja. Totuși tot în perioada asta sunt întrebată foarte des: „ce să îi iau cadou soțului/iubitului/tatălui?”. Tocmai de aceea am decis să vin cu idei de cadouri perfecte pentru acest an, atât pentru ei cât și pentru ele.

Atunci când vine vorba de cadouri pentru bărbați eu aleg Notino. De ce? Pentru că mi se pare simplu să aleg produse de beauty pentru bărbați. În felul acesta mereu sunt uimită de ce a mai apărut și am ocazia de a încerca și eu produse noi. Cel mai simplu atunci când vorbim despre cadouri pentru bărbați este să alegem din cele mai noi parfumuri apărute pe piață.

În felul acesta avem ocazia de a face un cadou spectaculos și să îi oferim ceva nou, ceva ce nu a mai încercat. Desigur, dacă persoana căreia urmează să îi oferiți cadoul puteți alege în funcție de compoziția parfumului sau de brand-ul favorit. Astfel aveți șansa de a îi face ceva special cadou. Dacă nu știți persoana atunci o să fie mai greu de ales, dar puteți opta de exemplu pentru seturi de produse cosmetice, cu siguranță seturile cu șampon și deodorant vor fi apreciate.

Cadouri pentru bărbați – Parfum Moschino

O idee de cadou pentru bărbați este parfumul Moschino Toy Boy. Acest parfum miroase pătrunzător și are o rezistență foarte ridicată. În plus trebuie să vă mărturisesc că m-am îndrăgostit de ambalajul parfumului. Sticluța după folosirea produsului poate fi în continuare utilizată ca și bibelou. În funcție de bugetul de care veți beneficia aveți ocazia de a alege din variantele mici ale produsului sau varianta mare.

Mie acest parfum mi-a plăcut foarte mult și sinceră să fiu am fost tentată să mi-l cumpăr pentru mine. Are o aromă asemănătoare cu cea a trandafirilor, făcându-l atractiv și senzual. Știți mirosul acela de pară coaptă? Este fix aroma care rămâne după ce se evaporă cea de trandafir. Anul acesta am renunțat tentației de a mi-l lua, dar sincer nu știu dacă voi mai avea această putere anul următor.

Cadouri pentru femei – CK IN2U

Pentru că nu sunt sigură câte femei ar aprecia parfumul prezentat mai devreme, m-am decis să prezint și un parfum special creat pentru doamne. Este vorba despre CK IN2U, un parfum floral, foarte perfect dacă vă doriți un parfum fresh. Singura problemă, cel puțin din punctul meu de vedere, este că nu are o persistență mai mare de 4 ore, posibil și pentru că este apă de toaletă și nu de parfum. La început se simte foarte puternic, dar pe parcurs parfumul se evaporă și nu se mai simte deloc. Pe haine rezistă un pic mai mult, dar parcă nu tot suficient.

Cu toate acestea dacă vă doriți un cadou fresh, la un buget mai scăzut atunci vă recomand să apelați pentru acest parfum. Ce mi-a plăcut foarte mult la acest produs a fost sticluța. Mi se pare genial modul în care au ales să evidențieze brand-ul pe sticluță. În plus culoarea albă se potrivește de minune cu perioada aceasta a anului.

Voi ce cadouri faceți în acest an? Spre ce produse vă îndreptați atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.