5 produse de la Decathlon cu care vom bifa în 2022 obiectivul: Arderea caloriilor

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! La mulți ani pe 2022! Nu știu dacă voi v-ați pregătit lista cu obiective pe 2022, dar eu deja am făcut-o. Mi-am cumpărat două agende pe 2022, una pentru a urmări activitatea de blogger și una pentru a putea să monitorizez restul obiectivelor. Acest lucru mă ajută să urmăresc mai atent pașii pe care îi fac, dar și să îmi dau seama cât mai am de lucru.

Astăzi vreau să vorbim despre unul din cele mai importante obiective pe care le-am stabilit în acest an. Este vorba despre arderea caloriilor. Încă de acum câțiva ani am început să iau kilograme în plus, dar cumva am evitat acest subiect. Știu că trebuie rezolvat, dar și dacă s-a putut amâna nu m-a deranjat. Cu toate acestea anul 2022 vreau să fie anul în care încep procesul de slăbire.

Nu am fost și nu voi fi niciodată adepta înfometării sau luării de tratamente „miraculoase” pentru slăbit. Consider că cea mai bună metodă de a arde caloriile este combinarea unui regim alimentar echilibrat cu sportul. Articolul acesta se va axa pe a doua parte, pe sport, și pe modul în care Decathlon ne ajută să ardem calorii în siguranță. Așa cum deja știți Decathlon este unul din cele mai mari magazine pentru pasionații de sport și ne oferă mereu reduceri și promoții atractive.

Bandă elastică

Primul produs pe care îl recomand este banda elastică. Sinceră să fiu eu până acum nu am folosit-o, dar am avut prietene care au testat-o și au fost foarte mulțumite de rezultate. Ceea ce mi se pare cel mai complicat la ea este să găsește tutoriale potrivite astfel încât să o poți folosi în siguranță fără a îți fi teamă că vei strica ceva. O astfel de bandă este foarte utilă mai ales dacă vrei să faci exerciții direct de la tine de acasă, dar ea nu este suficientă pentru a arde multe calorii.

Saltea Pilates

Alături de banda elastică prezentată mai sus ai obligatoriu nevoie de o saltea de pilates. Chiar dacă uneori pare o idee bună să faci exercițiile și pe covor, trebuie să recunoaștem că asta nu este ceva potrivit. O saltea de pilates te ajută să faci foarte multe exerciții și partea cea mai bună la cea menționată mai sus este că vine chiar ea cu un set complet de exerciții care pot fi realizate pe ea. Astfel nu vei avea doar un obiect sportiv, ci și un program pe care dacă vrei îl poți urma zilnic. Ce îți recomand, dacă îl faci, este să începi puțin câte puțin, cu pauze. Acest lucru îți va ajuta organismul să se acomodeze cu efortul. O dată cu trecerea timpului vei putea micșora pauzele până nu vei mai avea nevoie decât de câteva secunde.

Centură sudație

Ceastă centură mi-a atras atenția în special pentru că eu îmi doresc să îmi lucrez burta și am văzut foarte multe feedback-uri pozitive legate de ea. Cumva simt nevoia pentru a lua un astfel de produs pentru a mă asigura că eforturile mele vor fi vizibile.

Stepper

La acest produs m-am oprit pentru că văzusem mai multe despre el pe Tik Tok. Este o reală plăcere să îl pui sub birou și să faci exerciții în timp ce ești la muncă sau școală. De când facultatea s-a mutat în online simt nevoia de a face mai multă mișcare, dar uneori timpul nu îmi permite acest lucru. Cu un astfel de aparat aș putea să scriu și să fac sport în același timp.

Bidon

Ultimul produs pe care îl prezint astăzi este acest bidon. Consider că orice sportiv trebuie să aibă măcar unul. Sportul fără apă nu este un lucru foarte bun. Tocmai de aceea trebuie să ne asigurăm porția de hidratare zilnică.

Ce părere aveți? Voi ce obiective v-ați setat pentru 2022? Ați luat în calcul și sportul?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.