Unde te poți programa pentru un tuns scurt bărbați

Bine ați revenit, dragi cititori! A început sesiunea și o dată cu ea și cheful meu de a face orice altceva înafară de a învăța. Glumesc, învățatul este pe primul loc, dar am mai mult timp liber. Așa că în această perioadă o să încerc să fiu mai activă. Mereu m-am întrebat cum procedează bărbații în zilele noastre atunci când vor să beneficieze de un tuns scurt bărbați. La cumnatul meu am observat că merge la toate frizeriile până găsește una care să nu aibă prea mulți clienți și care să îl poată primi fără programare.

Este oare aceasta cea mai bună alegere? Pentru el, da. Are o mașină și poate ajunge în câteva minute dintr-un colț al orașului în celălalt. Pentru mine, alegerea este una greșită. De ce? Pentru că alegând random te poți trezi cu o frizură care să nu ți se potrivească. În plus există șansa să nu găsești nicăieri loc sau să abandonezi căutarea înainte de a ajunge la frizeriile fără clienți.

Cum aș proceda eu? În mod normal aș suna la frizeriile cunoscute pentru a afla dacă au loc. În felul acesta aș economisi timp și aș ști din start unde merg. Totuși această soluție, am aflat zilele trecute, este acum o alegere nu tocmai potrivită. De ce? Pentru că există platforma https://stailer.ro/, o platformă care ne scapă de problema realizării unei programări la salon.

De ce să alegem Stailer?

În primul rând pentru că este platforma care îți oferă ocazia de a găsi cele mai multe saloane de la tine din oraș. Eu am ales pentru exemplificare orașul Cluj-Napoca, pentru că este orașul care mi-a devenit a doua casă acum câțiva ani. Când am ajuns pentru prima oară în acest oraș nu știam pe nimeni și mi-aș fi dorit să existe o astfel de platformă atunci când am vrut pentru prima oară să mă tund. În felul acesta aș fi putut lua o decizie mult mai documentată și logică. Alegerea orașului în care dorim să ne tundem se face foarte ușor, din meniu. Tot de acolo putem alege dacă dorim o tunsoare pentru femei sau pentru bărbați. Așa cum reiese și din titlu, azi ne vom axa pe tuns bărbați.

Un alt avantaj este că platforma îți permite să selectezi intervalul orar în care vrei să te tunzi, dar și ziua în care vrei să o faci. Astfel îți vor fi afișate doar saloanele care te pot programa la data stabilită de tine. Sincer acest lucru mi se pare foarte important mai ales dacă vă doriți tunsoarea pentru un eveniment important.

După ce ați selectat aceste informații vă sunt afișate toate saloanele care corespund nevoilor voastre. Aveți ocazia de a le descoperi cu ajutorul pozelor, de a afla cât durează procesul dar și de a afla care sunt prețurile pe care le practică. În felul acesta veți ști încă de la început cum se va desfășura totul. Dacă nu cunoașteți salonul,stați fără grijă, pe platformă există foarte multe recenzii cu ajutorul cărora puteți lua cea mai bună decizie.

Acum este cel mai bun moment pentru a face o schimbare de look. Uitați-mă peste portofoliul saloanelor, peste ce frizuri sunt la modă în 2022 și apoi programați-vă o tunsoare pe Stailer și scăpați de grija găsirii unui salon bun. Voi cum vă programați pentru o tunsoare?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.