Ce produse poți oferi unui copil?

Bine ați revenit pe blogul meu, dragele mele cititoare. Articolul de astăzi se adresează acelora dintre voi care vă doriți să faceți un cadou unui copil și nu știți ce să alegeți. Sinceră să fiu mereu am crezut că jucăriile sunt un răspuns foarte bun la această întrebare. Adică hai să fim sincere de când am crescut noi lumea jucăriilor a fost și este într-o continuă dezvoltare. Niciun părinte nu poate spune că a cumpărat toate jucăriile existente. Cu toate acestea de când sunt mătușă am observat că mai importante sunt produsele pe care le cumperi pentru cel mic și nu jucăriile.

Ce înseamnă asta? Că atunci când mergeți la cumpărături sau plasați o comandă online uitați-vă și după produse de îngrijire pentru copii, mai exact căutați categoria mama și copilul. Astfel veți face și un copil fericit, dar și o mămică sau un tătic. Sincer, de multe ori chiar și mie îmi plac produsele create special pentru cei mici. Mă fac să retrăiesc copilăria, să mă simt din nou ca la 7-8 ani și asta mă face fericită. În plus cei de la Notino mă ajută mereu în această situație pentru că au pe site multe produse pentru cei mici.

Produse pentru baie care pot fi oferite cadou copiilor sau părinților acestora

Consider că cel mai frumos și mai atractiv cadou pe care îl puteți oferi unui copil sunt Foam Makers, acestea sunt defapt tablete colorate efervescente pentru baie. Într-un astfel de pachet se regăsesc 9 tablete de culoare roșu, galben și albastru. Acestea oferă atât un spectacol frumos în cadrul băii, cât și o culoare foarte superbă.

Ce am mai observat la folosirea lor este că dacă de exemplu combini o tabletă galbenă cu una albastră vei obține un superb verde. Astfel dacă părintele observă că cel mic nu mai este interesat de culorile clasice, poate influența prin combinarea a două tablete. Acest lucru mi se pare foarte util mai ales pentru că în ajută pe cel mic să învețe și combinațiile de culori.

Tot pentru baie puteți oferi diverse șampoane sau geluri de duș pentru copii, dar și săruri de baie. Important în cazul șamponului este să întrebați părintele dacă folosește doar un anumit brand. Mai apoi puteți alege ce vă place și să plasați comanda.

Produse pentru după baie care pot fi oferite cadou copiilor sau părinților acestora

Consider că ritualul de după baie este foarte important. Am observat la nepoțelul meu că îl liniștește foarte mult. În plus îl ajută să adoarmă mai rapid și mai mult. Tocmai de aceea consider că atunci când vrem să facem un cadou unui copil trebuie să luăm în calcul și produsele pentru după baie.

Un astfel de produs este și Baby Moments Sensitive un ulei pentru masaj. Acest produs poate fi folosit după baie și după ce corpul bebelușului a fost uscat foarte bine cu un prosop. Se pune o cantitate mică pe corp și se masează până intră în piele. În felul acesta cel mic se încălzește și va apărea senzația de somn, de liniștire.

Așa cum ați putut vedea și în articol acum este foarte ușor să facem un cadou pentru cei mici, mai ales dacă nu vrem să le luăm o jucărie nouă. Ce părere aveți?

P.S. înainte de a cumpăra orice fel de produs nou vă recomand să cereți și părerea părinților și să țineți cont de ea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.