Decathlon ne oferă echipament de drumeție la preț accesibil

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! Articolul de astăzi se adresează acelora dintre voi care își doresc să petreacă mai mult timp în natură. Pandemia, pe mine, m-a învățat cât este de important să apreciez aerul curat, să mă bucur de fiecare rază de soare. În plus m-a învățat, cumva greșit, să evit oamenii. Totuși cum vreau să văd doar partea plină a paharului, am descoperit o pasiune care presupune atât petrecerea unui timp îndelungat în natură, cât și evitarea aglomerațiilor. Este vorba de mersul în drumeții. Avem o țară superbă, avem o țară care ne așteaptă zi de zi să o cunoaștem. Tocmai de aceea mi-am propus ca din această primăvară să plec într-o #drumeție în fiecare lună. Să îmi rezerv un weekend pe lună pentru a descoperi ceva nou.

Așa cum probabil deja știți nu obișnuiesc să fac lucrurile fără a mă documenta foarte bine înainte. Tocmai de aceea am apelat la ajutorul celor de la #DecathlonRomânia pentru a mă ajuta să mă echipez așa cum trebuie pentru micuța mea aventură. Pentru cei care aud pentru prima oară numele de Decathlon, trebuie să menționez că aceștia sunt un magazin care oferă echipamente sportive de calitate pentru peste 80 de sporturi. În plus toate produsele care sunt achiziționate de la ei beneficiază de o garanție de 2 ani, tocmai ca tu să fi sigur că ai făcut cea mai bună alegere.

Acestea fiind spuse haideți să vă arăt câteva modele de Bocanci și ghete drumeție care mi-au atras atenția. De ce m-am oprit prima oară asupra lor? Pentru că sunt de părere că picioarele noastre trebuie să se bucure de căldură atunci când mergem undeva. În plus o încălțăminte neadecvată ne poate cauza mari probleme, mai ales dacă drumul este de exemplu înghețat.

Bocanci și ghete de drumeție de la Decathlon

Știu că acest model este unul pentru copii, dar iubesc culoarea albastru. În plus am vrut să evidențiez faptul că această activitate poate fi făcută și în familie. Puteți stabili de comun acord o destinație, o dată și o oră și apoi să plecați cu toții în drumeție. În felul acesta veți scăpa un pic de agitația de la oraș, iar dacă vă luați cu voi și ceva de mâncare puteți găsi locuri excepționale pentru picnic (cu obligativitatea de a lăsa cel puțin la fel de curat cum ați găsit).

Sincer mie mi-ar fi plăcut să fi avut și noi când eram mici o astfel de tradiție de familie, să ieșim o dată la câteva luni undeva și să ne bucurăm de aerul curat. Noi mai mergeam în parc, dar nu toți, singurul moment în care mergeam toți erau zilele de naștere. Dar apoi s-au interzis picnicurile în parc și am renunțat și noi la idee. Sper ca cu ai mei copii să pot ieși mai des.

De la adulți mi-au plăcut foarte mult bocancii de mai sus. Am mai avut un model asemănător și sunt foarte călduroși, deci foarte potriviți atunci când ai #poftădesport și vrei să pleci într-o drumeție. Desigur, pe site sunt sute de modele, deci dacă nu vă plac acestea vă recomand să aruncați o privire asupra celorlalte. Cu siguranță veți găsi cel puțin un produs pe placul vostru. Ce părere aveți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.