Unde găsim un service telefoane în Cluj?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! Articolul de astăzi este mai mult o poveste din viața mea și despre de ce este atât de important să știi mereu la ce service poți merge atunci când telefonul tău a suferit un accident. Înainte de a începe articolul propriu-zis trebuie să vă mărturisesc că sunt o persoană care atunci când își cumpără un telefon nou îi ia automat și folie de protecție și husă. În plus husa este mereu din aceea tip carte, tocmai pentru a veni și ea cu o protecție suplimentară. Cu toate acestea am reușit să sparg ecranele la 4 telefoane și în continuare vă voi povesti cum am procedat cu cele pe care am încercat să le repar.

Prima mea conexiune cu un service de telefoane a fost în Craiova, eram la al 3-lea telefon spart și pentru mine acel telefon avea o valoare sentimentală foarte mare. Pentru cei născuți până în anul 2000, era un telefon cu clapetă, telefoane care erau foarte practice. Problema a fost că mi-a scăpat din mână deschis și dus a fost ecranul. Pe atunci nu se știa de folii de protecție, deci problema a fost făcută. Auzisem atunci de service-uri pentru telefoane și am zis că merg să schimbe ecranul. Problema pe atunci era că reparația ecranului ajungea aproape la prețul cu care puteam lua același telefon, dar nou-nouț. Așa că am renunțat la idee.

Anii au trecut și am ajuns la telefonul pe care l-am avut până anul trecut. Prima lui căzătură „serioasă” a fost în 2020, înainte de covid. Ieșisem în pauză cu colegii și mi-a alunecat din mână. Clasicul căzut cu ecranul în jos pe ciment, partea care mi-a rupt sufletul a fost cea în care am observat că folia de protecție era întreagă, iar ecranul era praf :(. Din păcate folia nu ajungea fix pe margine și acei câțiva mici milimetrii au făcut diferența.

Cum am procedat după ce ecranul telefonului meu s-a spart?

O mică perioadă l-am folosit așa, ecranul în sine nu era stricat, doar geamul spart. Mai apoi am început să caut un service telefoane Cluj la care să îl duc. Mi-am dorit foarte mult să îl repar pentru că la fel ca fostul telefon și acesta avea o semnificație pentru mine. El a fost primul telefon pe care mi l-am cumpărat din banii obținuți ca blogger, era un model de Samsung nu foarte cunoscut, dar foarte bun. A fost cumva dovada faptului că aveam succes și nu voiam să renunț la el, plus că mă obișnuisem cu el.

Nu a fost ușor să găsesc un service, dar și când l-am găsit mi-a dovedit că sunt cei mai buni. Am căutat o perioadă pentru că fie nu îmi plăceau prețurile, fie perioada în care trebuia să las telefonul în service era prea mare. Să ne înțelegem, eu fără telefon sunt moartă. Trebuie să am în permanență acces la e-mail, whatsapp, plus alte aplicații pentru facultate.

Când i-am găsit pe cei de la mobilefix.ro am simțit că ei sunt soluția. Au avut un preț accesibil și în plus reparația s-a făcut în mai puțin de 48 de ore. Asta pentru mine a însemnat o mare ușurare. Ce mi-a plăcut foarte mult la ei a fost faptul că mi-au explicat exact de ce trebuie să țin cont în continuare. Astfel am aflat că uneori schimbarea display-ului este cea mai bună alegere, dacă îți dorești să folosești telefonul mai mulți ani.

Ce s-a schimbat de când am intrat prima oară într-un service de telefoane și până i-am descoperit pe cei de la MobileFix?

În primul rând piața s-a diversificat, asta înseamnă că nu mai ești obligat să accepți primul preț, ci poți vedea și alte oferte. În plus acum ai șansa de a repara telefonul la o sumă decentă, care să nu te coste ca un telefon nou (desigur depinde de modelul telefonului). De asemenea, acum avem ocazia de a ne proteja telefoanele, de a apela la centre speciale care să ne pună folia corect.

Acum telefonul acela stă într-un raft și așteaptă să ajung iar la băieții de la acest service gsm pentru a îi repara ecranul. Am reușit la câteva luni distanță, când eram la Craiova să îl sparg iar pentru că mi-a fost greu să îmi fac timp să îi iau folie de protecție. Atunci am decis că poate este un semn și poate ar trebui să îl înlocuiesc așa că mi-am luat altul. Cu toate acestea nu am renunțat definitiv la el și sper ca într-o zi să reajung în Cluj pentru a îl repara.

Voi cum procedați atunci când vă spargeți telefonul sau când trebuie să îl reparați? Aveți vreo firmă la care apelați mereu?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.