La ce firmă transport colete România Anglia putem apela?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să vorbim despre cum putem trimite colete din România în Anglia și din Anglia în România cu zoomcurier.ro. Una din cele mai bune lucruri la care am avut acces după căderea regimului comunist a fost posibilitatea de a pleca din țară. Astfel mulți prieteni, multe rude și mulți cunoscuți au plecat într-o călătorie spre necunoscut. În urmă a rămas dorul, iar uneori simțim nevoie de a le mai trimite ceva bun de „acasă”.

La fel ca majoritatea românilor și noi ne-am găsit în situația de a avea nevoie de o firmă care să ne expedieze coletul în Anglia. Nu era un pachet voluminos, dar ducea cu el mirosul de „acasă”. Sincer la început credeam că va fi simplu, duci coletul la poștă și ai scăpat, dar apoi am auzit atâtea povești negative. Nu am avut curaj să îl lăsăm acolo așa că am căutat o altă variantă.

Cum poți trimite colete din România în Anglia?

După ce am luat legătura cu rudele plecat în Anglia am aflat că putem apela la o firmă transport colete România Anglia. Ei ne-au explicat că în felul acesta vom ieși și mai ieftin și în plus nu va mai trebui să ne deplasăm la un sediu fizic, va veni o mașină care va prelua coletul. Pentru că există mai multe firme cu care puteam trimite am început sortarea.

Mereu am fost de părere că trebuie să alegem firma care ne oferă cele mai multe beneficii. De asemenea, sunt de părere că mereu trebuie să ținem cont și de calitatea serviciilor, pentru noi fiind foarte important ca pachetul să ajungă întreg. Nu a durat foarte mult până ce am ajuns pe site-ul celor de la zoomcurier.ro și ne-am dat seama că ei sunt ceea ce ne dorim.

De ce am ales să trimitem colete România Anglia prin zoomcurier.ro?

În primul rând pentru că au prețuri foarte accesibile pentru serviciile de calitate pe care le prestează. Noi am ajuns la concluzia că am ieșit mai ieftin cu ei decât dacă apelam la alții. În plus am adăugat un plus pe lista de beneficii pentru că sunt cinstiți. Aceștia menționează clar, încă de pe pagina cu prețuri ce obiecte nu transportă.

În plus este menționat că există o valoare minimă pentru colet. Pentru noi asta a fost ceva bun pentru că am pus produse în colet astfel încât să depășim acel prag minim. În felul acesta am ieșit cu un preț accesibil și am mai pus și câteva produse în plus.

Un alt lucru care ne-a plăcut a fost că nu există o dimensiune standard pentru pachete. În trecut am avut probleme pentru că pachetele trebuiau să se încadreze într-o anumită măsură. Pe tatăl meu l-a atras și faptul că nu trebuia să își facă cont pentru a putea plasa comanda. Mereu urăște să completeze formulare pentru crearea de conturi, așa că îmi revine mie această atribuțiune.

Acestea au fost motivele pentru care noi am ales zoomcurier.ro, dacă intrați pe site-ul lor web veți găsi mult mai multe informații. Nu uitați că cel mai important atunci când expediați un colet din România în Anglia sau invers este să alegeți o firmă serioasă, dar și o firmă care vă oferă cele mai bune prețuri. În felul acesta veți fi mulțumiți la final de serviciile care au fost prestate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.