Cei mai frumoși ochelari de soare sunt disponibili pe Trendhim

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În acest articol vreau să vă povestesc despre două perechi de ochelari de soare de care m-am îndrăgostit. Acestea au fost alese de la Trendhim și deși inițial voiam să le fac cadou, nu m-am putut despărți de ele. Sunt două perechi de ochelari de soare polarizați. Ce înseamnă asta? Că persoanele cu care vă întâlniți nu vă vor vedea ochii ci propria reflexie proiectată în lentilele ochelarilor.

Eu mereu am adorat acest tip de ochelari de soare pentru că îmi ofereau o notă de siguranță. În plus protejează mult mai bine împotriva razelor solare, deci cum se spune oferă mai mult de un singur beneficiu. Partea cea mai frumoasă este că toate perechile de ochelari de soare de la Trendhim sunt de la brand-uri de renume. Asta înseamnă că vă veți putea bucura de calitate la prețuri foarte bune.

Cum alegem ochelarii de soare?

În primul rând trebuie să alegi culoarea ochelarilor de soare. Aceasta este foarte importantă pentru că așa vei ieși în evidență în fața celorlalți. Eu am ales două culori complet diferite. Prima oară am mers spre modelul albastru de la Waykins. Aceștia se potrivesc foarte bine pentru costume, ieșind rapid în evidență.

La această pereche de ochelari de soare cel mai mult mi-a plăcut cutia, dar și mesajul care îi însoțește „Nu te uita în spate, nu mergi în acea direcție”. Uneori consider că ar trebui să putem avea ocazia de a citi acest citat zi de zi și să ne dăm seama că prezentul este cea mai importantă armă a noastră. A trăi în trecut nu ne ajută cu nimic, din contră ne face foarte multe probleme.

Cea de a doua pereche de ochelari este cea de mai sus și este de la Paul Riley. Sincer vă spun că m-am rugat ca această pereche să mi se potrivească și mie chiar dacă sunt femeie. Această pereche de ochelari de soare mi-a amintit de răsăritul de soare. Spre deosebire de prima pereche prezentată aceștia sunt un pic mai mici. Tocmai de aceea recomandat să fiți atenți la mărimea ochelarilor.

Mărimea joacă un rol foarte important pentru că nu vă doriți o pereche de ochelari de soare care să lase urme pe nasul dumneavoastră. Din contră, vă doriți o pereche care să nu vă incomodeze și pe care să o puteți purta mereu cu drag. Perechea aceasta va aduce o notă de culoare ținutei voastre și o va scoate în evidență. Cel mai rău îmi place că în acest moment perechea nu mai este pe stoc.

De ce să alegem Trendhim?

Pentru că sunt magazinul online care vă oferă cele mai multe și cele mai frumoase perechi de ochelari de soare pentru bărbați. Brand-uri de renume vă așteaptă acum pe website-ul lor. Tot ce aveți de făcut este să alegeți modelele care vă plac cel mai mult. Nu uitați că produsele peste 200 lei beneficiază în acest moment de transport gratuit, ceea ce înseamnă că voi veți avea doar de câștigat.

Ce părere aveți despre perechile de ochelari de soare pe care le-am achiziționat? Care va plăcut cel mai mult? Voi ce model ați alege?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.