Începem primăvara cu cele mai frumoase rujuri de la Essence

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! Articolul de astăzi are un subiect foarte frumos. Mai exact vreau să vă povestesc despre cele mai frumoase rujuri pe care le-am cumpărat de la Notino. De când a început pandemia am tot cumpărat rujuri, în special setul Revolution PRO Lipstick Collection, dar le-am dăruit pentru că nu am găsit nici o ocazie la care să le port, mai ales din cauza măștilor. Acum, lucrurile s-au mai liniștit un pic și de aceea am ales să mai fac o dată comandă. În felul acesta cel puțin atunci când ne vom întoarce fizic la facultate mă voi putea bucura de ele.

Alegerea nu a fost una ușoară pentru că pe Notino există sute de modele de rujuri, cu toate acestea m-am oprit asupra Essence Cool Collagen Plumping. Am mai avut cosmetice de la această firmă, chiar și cutia mea de farduri este de la ei. Pentru că am vrut o culoare care să iasă în evidență și una care să fie naturală am optat pentru codurile 204 și 205. Sincer am avut mici emoții cu privire la ele mai ales că nu am putut vedea culorile decât în poză, dar vă spun că arată genial.

Așa arată pe mână, primul este 205, o culoare aprinsă, dar subtilă. Ce îmi place cel mai mult la aceste rujuri este că au o consistență foarte cremoasă și sunt ușor de șters dacă te depășești. De asemenea, acestea hidratează foarte bine buzele. Pot spune că de când am început să le folosesc am renunțat aproape de tot la ce înseamnă balsam de buze. Înainte de câte ori foloseam rujuri simțeam buzele uscate, acum mă simt ca după o ședință de hidratare a lor. Un alt beneficiu pe care l-am observat în timpul folosirii lor a fost că buzele mele au un aspect mai plin.

În general nu am acordat foarte multă atenție design-ului interior al rujurilor, dar trebuie să vă mărturisesc că acestea arată foarte bine. Se poate observa din fotografie și că acest tip de rujuri au o suprafață foarte lucioasă. Aceasta iese și mai bine în evidență atunci când ele sunt aplicate pe buze. Tot atunci se observă foarte bine și diferențele de nuanțe.

Pentru mine este foarte clar că voi folosi aceste rujuri pentru o perioadă foarte lungă de timp, mai ales că sunt vegane. Voi ce rujuri folosiți? Ați încercat acest tip de rujuri și dacă da cum vi se pare?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.