3 produse din categoria Desen și pictură Jucărești + Concurs Jucărești

Desen si pictura jucaresti

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să povestim despre produsele de desen și pictură Jucărești pe care fiecare dintre noi trebuie să le deținem. Pictura este unul din cele mai liniștitoare și frumoase modalități de petrecere a timpului liber. Tocmai de aceea consider că este o modalitate foarte bună de a ne detașa de problemele zilnice. Dacă aveți copii atunci acesta este cel mai bun moment pentru a petrece împreună timp de calitate.

Nu toată lumea este talentată la desen, sincer și eu mă număr printre cei care nu au talent. Cu toate acestea de-a lungul anilor am aflat că există multe soluții și pentru noi. Tocmai de aceea m-am bucurat foarte mult când am văzut că cei de la Jucărești oferă soluții pentru toate persoanele. În continuare vreau să vă arăt 3 categorii și 3 produse care sper să vă ajute să luați cea mai bună decizie. Nu uitați că pe lângă acestea pe site vă stau la dispoziție alte sute de produse.

Instrumente și accesorii pentru pictură

Instrumente si accesorii pentru pictura

Atunci când vine vorba despre instrumente și accesorii pentru pictură este foarte important să comandăm cel puțin un set complet. Eu vă recomand ca mai întâi să vă uitați peste accesoriile cu care puteți picta și mai apoi peste pânze și blocuri de desen. De ce? Pentru că este foarte important să aveți instrumente de pictat de calitate și mai apoi alte accesorii.

Un lucru foarte bun în zilele noastre este că putem cumpăra astfel de instrumente la prețuri foarte bune pe Jucărești. Un exemplu care mi-a atras atenția este setul de mai sus. Acesta conține tot ce are nevoie un pictor și în plus costă foarte puțin. În plus acest set mi-a atras atenția pentru că vine cu o superbă cutie în care pot fi ținute toate instrumentele și cu ajutorul căreia vor putea fi rapid transportate.

Acest set poate fi oferit cadou atât unei persoane pasionate de desen cât și uneia pasionate de pictat. Tocmai de aceea mie mi se pare o idee foarte bună de a îți investi banii. Desigur, pe lângă acest set vei avea nevoie de mai multe accesorii de desen și pictat, unele fiind obligatorii și altele opționale. Voi veți decide mai departe ce merită banii și ce mai poate aștepta. Oricum prețurile sunt unele accesibile, deci îți poți completa rapid setul cu cele mai bune produse.

Mai exact vei avea nevoie de pensule de mai multe mărimi, de pahare pentru pictat, dar și de diferite palete, acestea fiind obligatorii pentru picturi reușite. Printre accesoriile opționale se numără și șevalete, dar și diverse covoare. Acestea au rolul de a ajuta la îmbunătățirea întregului proces, primele ajută la pictarea mai ușoară, iar ultimele la reducerea mizeriei rezultate din pictat.

Pictură pe numere Jucărești

pictura pe numere

Vă spuneam mai devreme că nu mă pricep deloc la pictat. Cu toate acestea cei de la Jucărești au o soluție și pentru cei ca noi (care nu au fost înzestrați cu talent la pictat). Este vorba de posibilitatea de a achiziționa o pictură pe numere Jucărești. Cei care ați citit articolele mele despre mozaicuri cu diamante trebuie să știți că și pictura pe numere funcționează cam la fel. 

Mai exact veți primi o pânză care are pe ea diverse litere/numere sau semne. Mai apoi veți primi cutii cu toate culorile de care aveți nevoie pentru a termina pictura (sunt mai multe decât vă trebuie, deci nu vă fie teamă să pictați cu ele). În pachet veți găsi și o pensulă care vă ajută să aplicați vopseaua pe pânză.

Este foarte important să citiți cu atenție legenda care vine împreună cu pachetul. Astfel veți putea ști ce culoare vine și unde. De asemenea, aveți grijă să nu depășiți prea mult marginile pentru că în felul acesta riscați să stricați pictura. Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este să nu lăsați cutiile cu vopsea prea mult fără cap pus (riscați să se întărească).

Voi decideți cu ce culoare începeți sau din ce colț. Important este să respectați toate regulile pentru ca la final pictura să iasă așa cum vă doriți și să nu întâmpinați alte probleme cu ea. De asemenea, eu vă recomand să începeți dintr-un colț și să continuați tot așa pentru a vă putea obișnui cu realizarea de picturi. Aveți o modalitate foarte ușoară de a învăța cum să trasați diverse contururi.

Arta pe catifea

arta pe catifea

În continuare aș vrea să povestim despre categoria de artă pe catifea. Aici avem ocazia de a găsi modele complexe de desene pe care le putem colora. Sincer acest tip de activitate îmi place foarte mult pentru că îți oferă posibilitatea de a te relaxa. Aceste produse vin tot în set ceea ce înseamnă că veți primi de la început toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă apuca de muncă.

Spre deosebire de produsele din categoria precedentă acestea trebuie pictate pe catifea și în plus nu mai vorbim despre folosirea de acuarele, ci a unor carioci. Sincer mie cariocile mi se par se par mai ușor de folosit, chiar dacă rezultatul folosirii acuarelelor este unul mai spectaculos din punct de vedere vizual.

Modelele de planșe sunt foarte diversificate, tocmai de aceea înainte de a alege una este foarte important să vă uitați peste toate. În plus pentru a avea de lucru mai mult timp eu vă recomand să vă cumpărați mai multe modele. În felul acesta nu va mai trebui să faceți o pauză după ce veți termina un desen, din contră puteți să vă apucați de al doilea aproape imediat.

Concurs Jucărești

În perioada 11 Aprilie – 1 Iunie cei de la Jucărești vă pregătesc un super concurs la care aveți ocazia de a câștiga unul din cele 3 premii:

  • Locul 3- un voucher de 50 Lei
  • Locul 2-Un voucher de 75 Lei
  • Locul 1- Un Voucher de 100 Lei.

Concursul se va desfășura pe grupul de Facebook Jucărești https://www.facebook.com/groups/clubuljucaresti/. Dacă sunteți interesate de participarea la concursul organiza de aceștia trebuie să vă anunțați participarea în perioada menționată (la postarea creată special pentru concurs).

Toate creațiile vor fi publicate pe pagina de Facebook Jucărești și cei care au reușit să obțină cele mai multe reacții vor câștiga premiile. Dacă te-am convins acum este cel mai bun moment pentru a te înscrie în grupul lor.

Ce părere aveți despre produsele de la Jucărești? Care dintre ele v-au atras atenția și v-ați dori să le puteți încerca? Nu uitați să participați la concursul lor pentru a vă cumpăra și mai mule produse pentru pictat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.