Protejează natura alături de Decathlon prin programul Buy Back

Bine ați revenit, dragile mele cititoare! Articolul de astăzi are o temă foarte importantă pentru fiecare dintre noi: sustenabilitatea. Știu că uneori este mai ușor să ne gândim că până când acțiunile noastre vor avea efecte vizibile noi vom fi de mult plecați, dar trebuie să ne gândim că în locul nostru vor duce această povară nepoții noștri. Tocmai de aceea consider că este datoria noastră morală să protejăm cât mai mult această planetă.

Cel mai mult îmi place mesajul celor de la Decathlon:

„Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o!”

Nimic nu este mai frumos decât să ne gândim cum am reacționa dacă terenul de sport sau parcul în care facem exerciții ar fi distrus. Ne-am simți prost, nu? Ei bine așa trebuie să gândim și față de planetă. Trebuie să le lăsăm și celor care vin după noi posibilitatea de a se bucura de toate frumusețile oferite de această planetă.

Cum ajută la protejarea planetei campania Buy Back de la Decathlon?

Buy Back este campania destinată posesorilor de bicicletă. Dacă nu aveți una și nu vă propuneți să vă cumpărați una rămâneți până la final pentru că voi prezenta și celelalte campanii de la Decathlon. În plus poate găsiți pe cineva care vrea să își cumpere o bicicletă nouă și îi puteți arăta acesta articol.

Această campanie așa cum am spus deja este perfectă pentru cei care au o bicicletă veche și vor să renunțe la ea sau să cumpere alta. Astfel aceștia o pot aduce în magazinele Decathlon participante la promoție și dacă ea este una din mărcile Decathlon atunci angajații vor analiza starea bicicletei și îi vor propune clientului un preț pentru ea. Acest preț va fi oferit sub formă de voucher pentru cumpărături din magazinele Decathlon (online sau fizice).

Voucherul este valabil pe o perioadă de 2 ani de la semnarea contractului. Este foarte important de menționat că pentru a putea participa la această campanie bicicleta trebuie să fie într-o stare excelentă sau foarte bună, iar suma oferită va fi în funcție de gradul de uzură al bicicletei, fără a depăși 60% din valoarea inițială a bicicletei.

Modul de folosire a voucher-ului rămâne la latitudinea voastră. Voi decideți ce veți cumpăra cu el și când îl veți folosi, având grijă să nu treacă perioada aceea de 2 ani de la semnarea contractului. Folosind această metodă veți scăpa de bicicletă și vă veți putea cumpăra alt produs sau produse.

Ce puteți face dacă nu aveți o bicicletă de la Decathlon sau dacă această campanie nu vi se potrivește?

Este ok. voi puteți alege din celelalte programe de sustenabilitate Decathlon, sunt sigură că veți găsi măcar una în care să vă încadrați sau pe care să o puteți folosi. De exemplu, dacă nu aveți o bicicletă de la Decathlon puteți opta pentru programul second-hand. Asta înseamnă că cei de la Decathlon vor încerca să vândă bicicleta voastră.

Acest program este foarte util pentru că puteți chiar și voi să vă cumpărați produse la preț redus. Ce puteți fi siguri este că sunt cel puțin în stare bună, dar și că prețul este redus față de cel pe care l-ați da pe un astfel de produs în mod normal. În acest fel puteți proteja mediul înconjurător și în același timp să economisiți și bani.

Acum este cel mai bun moment să accesați pagina cu produse second-hand de la Decathlon. Chiar și în acest articol puteți vedea câteva modele de produse. Ce părere aveți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.